Δημήτρης Λάλος: «Μέσα εκεί ανακάλυψα το θέατρο, μέχρι τότε δεν είχα καμία σχέση»

Δημήτρης Λάλος

Όσα είπε ο πρωταγωνιστής του Σασμού, Δημήτρης Λάλος στον Alpha.

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Δημήτρης Λάλος το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή την επιτυχημένη σειρά «Σασμός» στον Alpha. Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην ενασχόληση του με την υποκριτική αποκαλύπτοντας πως ουδέποτε έχει ολοκληρώσει σχετική σχολή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λάλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «8 χρονών έφυγα με τους γονείς μου και πήγαμε στην Γερμανία, όπου και έμεινα εκεί μέχρι τα 18 μου. Πολύ ωραία χρόνια αλλά κάπως αγάπησα την Ελλάδα περισσότερο, ακριβώς επειδή μου έλειπε και αρκετά. Πέρασα τις πανελλήνιες και επέστρεψα στην Ελλάδα για να σπουδάσω».

«Όταν ήρθα στην Αθήνα και ξεκίνησα να σπουδάζω, νομίζω πως δεν ήμουν σίγουρος για αυτό που κάνω. Άλλωστε πιστεύω πως όλοι μας σε μια ηλικία 18 χρονών δεν είμαστε σίγουροι για αυτό που κάνουμε. Αυτό είναι και καλό, το να μην ξέρεις. Δεν χρειάζεται πάντα να ξέρεις. Η διαδικασία, ο δρόμος είναι και αυτός σημαντικός».

«Μέσα εκεί κάπου ανακάλυψα το θέατρο. Μέχρι τότε δεν είχα καμία σχέση με αυτό. Ηλεκτρονικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και συστημάτων σπούδαζα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.