Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Δυσκολεύτηκα που δεν θα είμαι στο ριμέικ της Πολυκατοικίας!»

Δημήτρης Κουρούμπαλης

"Όλα τα μέσα έγραφαν ότι θα είμαι στο ριμέικ της Πολυκατοικίας και φτάσαμε στον Αύγουστο για να επιβεβαιωθεί ότι δεν θα είμαι!"

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, αλλά και στα δημοσιεύματα που τον ήθελα να πρωταγωνιστεί στο σίκουελ της Πολυκατοικίας.

«Ο Χρήστος Φερεντίνος δημιουργεί μεγάλη οικειότητα με το κοινό, ήταν τελείως διαφορετική γλωσσά από αυτή που μιλάω εγώ ως ηθοποιός! Αν μου φαινόταν περίεργη η “εισβολή” ανθρώπων από άλλους χώρους στο θέατρο, θα έπρεπε να αποκλείσω τους ερασιτέχνες που είναι οι πιο προικισμένοι να κάνουν θέατρο.

Είναι υπέροχο να συνεργάζομαι με τη σύντροφο μου… τώρα πια! Υπάρχουν στιγμές που η συνεργασία με τη σύντροφο μου είναι πολύ δύσκολη γιατί είμαστε ισχυρογνώμονες και οι δύο και αυτό προκαλεί εντάσεις…  Με τη σύντροφο μου έχουμε τσακωθεί πάμπολλες φορές πάνω στη δουλειά!

Είχα δύο τηλεοπτικές προτάσεις που δεν ευοδώθηκαν για κάποιους λόγους και δεν θα κάνω τηλεόραση. Όλα τα μέσα έγραφαν ότι θα είμαι στο ριμέικ της Πολυκατοικίας και φτάσαμε στον Αύγουστο για να επιβεβαιωθεί ότι δεν θα είμαι! Δεν θα είναι οι ίδιοι ρόλοι στην Πολυκατοικία. Έπρεπε να βρούμε έναν ρόλο να κάνω και τελικά δεν τον βρήκαμε! Δυσκολεύτηκα που δεν θα είμαι στην Πολυκατοικία, δεν πικράθηκα! Πρώτη φορά είναι που συμβαίνει;

Η κόρη μου είναι 1,5 έτους. φαντάζομαι ότι έχει αλλάξει πολύ τη ζωή μου, απλώς δεν το καταλαβαίνω γιατί βρίσκομαι μέσα της! Ασχολούμαι πάρα πολύ με την κόρη μου! Συμπρωταγωνίστρια μου άρπαξε το κινητό από θεατή που έπαιζε με το κινητό της! Η θεατής ταράχτηκε τόσο πολύ που σηκώθηκε κι έφυγε!», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.