Δημήτρης Κοργιαλάς: «Καθημερινά έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος επειδή βαφόμουν»

Δημήτρης Κοργιαλάς

"Δηλαδή έλεος! Είμαστε πια στο 2022" τόνισε, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωινό της Παρασκευής. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ναύπακτο με τον γιο του, την κατάθλιψη που βίωσε, τις κρίσεις πανικού και τον λόγο που δεν μιλάνε με την Ευρυδίκη.

«Αποφάσισα να μετακομίσω στη Ναύπακτο, γιατί είναι το καλύτερο για το παιδί. Όταν ερχόμαστε Αθήνα μένουμε με την Φωτεινή, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Επιπλέον, μίλησε για την κατάθλιψη αλλά και για τα σχόλια που άκουγε για την σεξουαλικότητά του. «Τα media, ειδικά πιο παλιά, με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Μπορεί να βάφεσαι, μπορεί το οτιδήποτε… Όλο αυτό το πράγμα, υπήρχε ένα κυνηγητό από πίσω το οποίο εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι που βλέπω ακόμα και τώρα να προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος! Είμαστε πια στο 2022. Εμένα με έλεγαν επί καθημερινής βάσεως που εν τω μεταξύ καμία σχέση».

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την προσωπική του ζωή αλλά και την Ευρυδίκη. «Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα; Με τόσα που πέρασε… Η Ευρυδίκη, γιατί να μου μιλάει; Αν δεν έχει κάτι να σε κρατάει. Έχει τον άνδρα της να περνάει καλά».