Δημήτρης Κοργιαλάς: «Δεν θέλω να έρχομαι Αθήνα, μόλις φτάνω Ελευσίνα με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω»

Δημήτρης Κοργιαλάς

«Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός», λέει ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Στο «Love it και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος μίλησε για το γιο του, τη σχέση του σήμερα με τη Φωτεινή Ψυχίδου, αλλά και το εμβόλιο του κορονοϊού.

«Δεν θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα. Με το που πλησιάζω Ελευσίνα, με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω Ναύπακτο. Χαίρομαι που ο μικρός μου μεγαλώνει στη Ναύπακτο γιατί εκεί βιώνει την ελευθερία. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς συνέχισε: «Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά και ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί λόγω της δουλειάς μου. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός».

Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ο Δημήτρης Κοργιαλάς είπε πως «δεν μπορείς να επιβάλεις σε κάποιον να βάλει κάτι στο σώμα του χωρίς να το θέλει».