Δημήτρης Κοργιαλάς: «Δεν πήγα να ακούσω τον Ρουβά στο Άξιον Εστί, είχα πάει για ψάρεμα»

Κοργιαλάς Ρουβάς

"Δημοσιογράφος μου κοπανούσε το μικρόφωνο στο κεφάλι για να απαντήσω σε ερώτησή του", περιγράφει ο γνωστός τραγουδιστής.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού παραχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός απαντά για την πρόσφατη παρεξήγηση που προκάλεσε ένα διαδικτυακό του σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ ρωτήθηκε τόσο για τον Σάκη Ρουβά όσο και για το ενδεχόμενο να τον δούμε στην κριτική επιτροπή ενός μουσικού reality show.

«Πολλές φορές με έχει φέρει δημοσιογράφος σε δύσκολη θέση και έχω κάνει και μήνυση κιόλας, εννοείται… σε πολύ άσχημη θέση. Αυτό το μικρόφωνο να κοπανιέται στο κεφάλι μου για να απαντήσω σε ερώτηση», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Δεν πήγα να δω τον Σάκη Ρουβά στη Νέα Σμύρνη να τραγουδάει το Άξιον Εστί… ψάρευα. Και γιατί να μην το κάνει, δεν κατάλαβα; Υπάρχει κάποιο απαγορευτικό; Κάποιος του έδωσε τη σκηνή για να το κάνει», απαντά ο τραγουδιστής σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Πήγαινα και είδα μία αφίσα, που δεν κατάλαβα ο καημένος ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, γιατί νόμιζα ότι διαφημίζει κάποιο ρούχο. Και μετά είπα: αμάν, ο Αργυρός είναι!», περιγράφει ο Δημήτρης Κοργιαλάς για το επίμαχο περιστατικό με τον συνάδελφό του.

«Ίσα-ίσα, το παιδί, όταν έπαιζα με τη Βίσση, άνοιγε το πρόγραμμα. Τον ήξερα πολύ καλά. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια και σε αυτό που κάνει έχει δουλέψει πολύ», σχολιάζει στη συνέχεια.

«Δεν υπήρχε περίπτωση καμία να προσβάλλω εγώ άνθρωπο. Εγώ προσέβαλα την αισθητική της αφίσας. Θα πήγαινα σε κριτική επιτροπή ενός μουσικού reality show αλλά με άλλους όρους. Δεν μου αρέσει που στις πρωινές εκπομπές τσακώνονται μεταξύ τους», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Κοργιαλάς.