Δημήτρης Κοργιαλάς: «Δεν ήμουν καλά, ακόμα και σήμερα βλέπω εφιάλτες»

Δημήτρης Κοργιαλάς

«Όταν χωρίσαμε με την Φωτεινή ήταν η ευκαιρία να φύγω από την Αθήνα», λέει ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το χωρισμό του από τη Φωτεινή Ψυχίδου.

«Πάντα ήξερα ότι θα γυρίσω στη Ναύπακτο για να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου. Όταν χωρίσαμε με την Φωτεινή ήταν η ευκαιρία να φύγω από την Αθήνα. Η απόφαση να έρθω στη Ναύπακτο με το παιδί ήταν πολύ εύκολη. Ήταν καλύτερα να ζει εδώ παρά κλεισμένο σε ένα διαμέρισμα.

Έχω την ευκαιρία λόγω της δουλειάς μου να έχω πολύ χρόνο να του αφιερώνω. Τόσο εγώ όσο και η μητέρα του Θανάση είμαστε άνθρωποι που θέλουμε το καλό του παιδιού αφήνοντας στην άκρη εγωισμούς», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είπε στη συνέχεια: «Μια χαρά μπορούν και οι μπαμπάδες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Αν μου το έπαιρνες αυτό, θα ήταν σαν να με σκότωνες. Ήθελα πάντα να γίνω πατέρας απλά είχα την εντύπωση ότι το σύμπαν και ο Θεός δεν ήθελαν. Τελικά δεν είχα δίκιο.

Όταν ο Θανάσης νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στο νοσοκομείο έχασα χρόνια από τη ζωή μου. Πέρασα διάστημα που δεν ήμουν καλά. Ακόμα και σήμερα βλέπω εφιάλτες ότι κάτι κακό συμβαίνει στο παιδί. Αυτό έγινε και χθες».