Δημήτρης Κοντόπουλος: Όσα αποκάλυψε για τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision

Δημήτρης Κοντόπουλος

Όσα ανέφερε από την πλευρά της η Σίλια Καψή.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Τον γνωστό μουσικοσυνθέτη συνάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος, με αφορμή το κομμάτι που έχει γράψει στη Σίλια Καψή για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη φετινή Eurovision.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που το ΡΙΚ μας έκανε απευθείας ανάθεση φέτος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα κομμάτι πηγαίνει σε άλλον καλλιτέχνη, όπως είχε γίνει και με το Euphoria της Loreen. Πέρσι δεν στεναχωρήθηκα τόσο για μένα, όσο για τη Melissa, γιατί είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

«Η Σίλια είναι ένα φανταστικό παιδί, μία φανταστική τραγουδίστρια και φανταστική χορεύτρια… και αυτός ο συνδυασμός, όταν ανεβαίνει στη σκηνή, είναι εκρηκτικός. Θα ήθελα να πάμε όσο καλύτερα γίνεται, θα ήθελα να είμαστε μέσα στο top10», συμπλήρωσε ο μουσικοσυνθέτης.

«Νομίζω ότι η Μαρίνα Σάττι είχε κάνει μία πολύ ωραία πρόταση πριν χρόνια με τη «Μάντισσα». Πιστεύω ότι με ένα πολύ καλό τραγούδι και με τη φωνή που έχει μπορεί να τα πάει πάρα πολύ καλά», σχολιάζει για την Ελληνίδα εκπρόσωπο ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη μίλησε και η Σίλια Καψή, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγούδι «Liar», με το οποίο θα εκπροσωπήσει στην Κύπρο στη σκηνή της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο, καθώς και για τη Μαρίνα Σάττι.