Δημήτρης Κοντομηνάς – Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έφυγε πριν δύο χρόνια, που δεν είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο»

Δημήτρης Κοντομηνάς

«Τον αποχαιρετήσαμε από τότε που δεν μπορούσαμε να του μιλήσουμε και να μας μιλήσει. Σήμερα είναι το τελευταίο αντίο», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και πρώην συνεργάτες. Για την απώλεια του γνωστού επιχειρηματία μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή Happy Day.

«Είναι μια μεγάλη απώλεια, για μένα τουλάχιστον, γιατί θεωρώ ότι ήταν ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Βέβαια, ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν έφυγε σήμερα από τη ζωή, έχει φύγει εδώ και δύο χρόνια περίπου, που δεν είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Τον αποχαιρετήσαμε από τότε που δεν μπορούσαμε να του μιλήσουμε και να μας μιλήσει. Σήμερα είναι το τελευταίο αντίο», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε επίσης: «Θυμάμαι το νοιάξιμό του για τους ανθρώπους, δηλαδή θα μπορούσε να κάνει ένα μίτινγκ πολύ σοβαρό και ταυτόχρονα να λέει “Βίκυ, δεν φοράς ζακέτα, βάλε την μήπως κρυώσεις”. Αυτός ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς».