Δημήτρης Κοντομηνάς: Ξεχωριστό τρισάγιο από τους φίλους του – Πότε θα γίνει;

Δημήτρης Κοντομηνάς

"Η Interamerican στάθηκε δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά ως η πραγματική του θυγατέρα μέχρι το τέλος της ζωής του, ώστε να έχει ένα αξιοπρεπές φινάλε στη ζωή του", λέει ο Δήμος Βερύκιος.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, παρουσία συγγενών και λίγων φίλων και συνεργατών, οδηγήθηκε την Τρίτη στην τελευταία του κατοικία στο Α’ νεκροταφείο. Η ταφή τελέστηκε στις 9 το πρωί, ενώ αρχικά είχε γνωστοποιηθεί πως θα λάβει χώρα στις 11. Μέσα από το Happy Day, ο Δήμος Βερύκιος πέταξε τα «καρφιά» του και το γεγονός αυτό προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις.

Στην εκπομπή της Τρίτης, λοιπόν, ο Δήμος Βερύκιος επανήλθε στο θέμα και δήλωσε τα εξής: «Χθες, κλείνοντας, ήμουν τόσο ψυχικά ευχαριστημένος όσο με τίποτα άλλο. Εγώ δεν είπα τίποτα και υπόσχομαι ότι δεν θα πω. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας ούτε συνεργάτης ούτε φίλος, είμαι άδολος φίλος. Με το αζημίωτο ήμουν αντιπρόεδρος, γιατί δεν έχω κάνει ούτε σπίτια, ούτε στα Κοντομηνέικα έχω ακίνητα».

«Οι φίλοι του θα πάνε όλοι μαζί να κάνουν τρισάγιο στις 9 μέρες, στις 14:00 την Πέμπτη. Στο Α΄ Νεκροταφείο θα συγκεντρωθούν όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ήθελε ο Δημήτρης Κοντομηνάς να είναι δίπλα του στην εξόδιο ακολουθία. Δεν κατέστη δυνατόν να είναι στην κηδεία, θα πάνε λοιπόν στα εννιάμερα», αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος και στη συνέχεια είπε για το ταφικό μνημείο:

«Όταν αγόρασε ο Δημήτρης Κοντομηνάς αυτό το ταφικό μνημείο, έλεγε: «Δεν το πήρα για μένα, το πήρα για να μείνει στον δήμο και τη χώρα».

«Η Interamerican στάθηκε δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά ως η πραγματική του θυγατέρα μέχρι το τέλος της ζωής του, ώστε να έχει ένα αξιοπρεπές φινάλε στη ζωή του», τόνισε ο Δήμος Βερύκιος.