Δημήτρης Κοντολάζος: Ενοχλήθηκε με την ερώτηση της ρεπόρτερ – «Αυτά είναι οικογενειακά, μην το μουτζουρώσουμε τώρα»

Δημήτρης Κοντολάζος

Ο Δημήτρης Κοντολάζος δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου.

Στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε ο Δημήτρης Κοντολάζος. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη απουσία του από τον πρόσφατο γάμο της κόρης του, η οποία μάλιστα απασχόλησε πρωτοσέλιδο εφημερίδας.

«Αυτά είναι προσωπικά. Δεν είναι ούτε η στιγμή για να τα πούμε, ούτε θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου. Είναι οικογενειακά, δεν θέλω να πω τίποτα. Κανένα σχόλιο», δήλωσε ο Δημήτρης Κοντολάζος φανερά ενοχλημένος από την ερώτηση της ρεπόρτερ, Μένιας Κούκου.

«Μην το μουτζουρώσουμε τώρα, δεν κάνει. Είναι όλα καλά. Ξαναείπα: την αγαπάω, να είναι ευτυχισμένη. Αυτό αρκεί», αρκέστηκε να τονίσει ο λαϊκός ερμηνευτής.

Ο Δημήτρης Κοντολάζος έχει μία κόρη, την Αγγελική (Άντζυ), από τον πρώτο του γάμο με την Ελένη Κωβαίου. Η Άντζυ παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 4/6 με τον αγαπημένο της Αντώνη στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία συγγενών και φίλων. Ωστόσο, ο πατέρας της επέλεξε να μην παραβρεθεί στο μυστήριο, πυροδοτώντας τις φήμες που θέλουν να έχει επέλθει ρήξη στις μεταξύ τους σχέσεις.