Δημήτρης Κωνσταντάρας: «Είχαμε μια απόσταση με τον πατέρα μου»

Δημήτρης Κωνσταντάρας

«Δεν έχει έρθει ένας άνθρωπος να μου δώσει μια δουλειά. Ντρέπομαι να ζητάω κιόλας.»

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας μίλησε στο Ooh la la και στον Μαρίνο Βυθούλκα για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του και μοιράστηκε διάφορα περιστατικά…«Γράφω πάρα πολύ γιατί στην πραγματικότητα δεν έχω τίποτα να κάνω. Δεν έχει έρθει ένας άνθρωπος να μου δώσει μια δουλειά. Ντρέπομαι να ζητάω κιόλας. Ζήτησα μία δεν μου έδωσαν, ζήτησα δύο δεν μου έδωσαν, έ φτάνει. Συνταξιούχος είμαι. Που παίρνω μια μέτρια σύνταξη.Θα ήθελα να κάνω μια δουλειά, αλλά όχι σε σημείο να γίνω και ρεζίλι. Αν κάποιος θέλει θα μπορούσε να μου το έχει πει. Έχω δουλέψει σε ορισμένα πράγματα, δεν πληρώθηκα τις περισσότερες φορές. Ξέρεις τώρα πως είναι οι συμφωνίες, ιδίως σε δουλειές όπως η δημοσιογραφία που δεν πάει καλά», είπε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας γύρω από την επαγγελματική του δραστηριότητα.

«Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός και γκρινιάρης αλλά μόνο όταν έκανε γυρίσματα γιατί ο ίδιος πήγαινε πάντα διαβασμένος και οι άλλοι δεν ήταν. Το μόνο που έκανε και εκνεύριζε τους άλλους και του την έβγαιναν ήταν ότι άλλαζε τα λόγια. Έντονους τσακωμούς δεν είχε, τους κρατούσε για το γήπεδο. Πλακωνόταν με τον μπροστά, τον πίσω, κλώτσαγε, φώναζε.

Υπήρξαν πάρα πολλά πράγματα που δεν πρόλαβα να πω στον πατέρα μου. Δεν του έλεγα «σ’ αγαπώ με αυτή την έννοια, δεν είχαμε τέτοιου είδους σχέση. Μιλάγαμε για όλα, αλλά είχαμε μια απόσταση», ανέφερε σχετικά με τον πατέρα του Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!