Δημήτρης Κωνσταντάρας: «Δεν την ξέρω την κ. Γερονικολού, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε το κάτι άλλο»

Δημήτρης Κωνσταντάρας

"Ως όμορφη κοπέλα μπορεί να τα καταφέρει, τα Χτυποκάρδια στο θρανίο δεν είναι και η Αντιγόνη".

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας μίλησε Στη φωλιά των Κου Κου για κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα που του λείπουν, αλλά και για το θέμα των ημερών, τη θεατρική μεταφορά της ταινίας Χτυποκάρδια στο θρανίο.

[dfp_ads id=236982]

«Υπάρχουν τηλεοπτικά πρόσωπα, τα οποία αποχώρησαν πάρα πολύ νωρίς για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους. Εμένα μου λείπουν. Η Λιάνα Κανέλλη… δεύτερη δεν υπήρξε στην ελληνική τηλεόραση, η Έλενα Ακρίτα…

Δεν την ξέρω την κ. Γερονικολού. Ως όμορφη κοπέλα μπορεί να τα καταφέρει, τα Χτυποκάρδια στο θρανίο δεν είναι και η Αντιγόνη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν έγινε το θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου επειδή ήταν η Ελληνίδα Σάρα Μπερνάρ. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε το κάτι άλλο. Το να τα βάλεις με έναν μύθο θέλει πολύ μεγάλα κουράγια και για να το κάνεις πρέπει να βρεις κάποιον τρόπο να το κάνεις και όχι να αντιγράψεις απλώς το νιάου νιάου βρε γατούλα.

Εγώ δεν θα επέλεγα τον Νίκο Γαλανό για να κάνει τον ρόλο του πατέρα μου, αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό, εμένα δεν με ρώτησε κανένας. Θα έλεγα ότι ο Κρατερός Κατσούλης θα ταίριαζε περισσότερο».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…