Δημήτρης Κολλάτος: «Στην Ελλάδα οι άνδρες είναι άσχημοι, θηλυπρεπείς, καβαλημένα καλάμια»

Δημήτρης Κολλάτος

«Οι άνδρες είναι οι χειρότεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα», είπε ο Δημήτρης Κολλάτος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» έδωσε ο Δημήτρης Κολλάτος. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τον γιο του, τον Άλκη, που έφυγε από τη ζωή, για το κίνημα metoo, για τη μοναξιά του, αλλά και τα επαγγελματικά του.

«Ο γιος μου ο Άλκης “έφυγε” και πονάω πολύ, γιατί πάλεψα για τον Άλκη. Όχι, δεν λυτρώθηκε ο γιος μου ο Άλκης με τον θάνατό του. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πεθάνει, τού είχα γράψει όλη την περιουσία. Με τον γιο μου ζούσαμε την απόλυτη μοναξιά μας.

Το μεγαλύτερο σημάδι μου το άφησε η αυτοκτονία της γυναίκας μου, υπέφερε πάρα πολύ με τον Άλκη. Τον γιο μου τον Αλέξανδρο τον αγαπάω πολύ, φοβάται όμως μην γίνει δεύτερος Κολλάτος», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κολλάτος.

Για το κίνημα metoo, ο Δημήτρης Κολλάτος ανέφερε: «Εγώ ήμουν τόσο όμορφος που με “κακοποιούσαν” οι γυναίκες. Μια γυναίκα πρέπει να το λέει αμέσως.

Για την προσωπική ζωή του και τα επαγγελματικά του, ο Δημήτρης Κολλάτος είπε: «Είμαι μόνος και είναι πολύ δυσάρεστο, τρομακτικό, έχω συνηθίσει να έχω 4-5 γυναίκες. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα ερχόμουν ξανά στην Ελλάδα. Α που θα γυρίσω τώρα λέγεται “Ταξίδι στη Συρία”, τόνισε.

«Στην Ελλάδα οι άνδρες είναι άσχημοι, θηλυπρεπείς, καβαλημένα καλάμια. Οι άνδρες είναι οι χειρότεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Κολλάτος.