Δημήτρης Κόκοτας: «Κάθε πρωί μιλάω με την μάνα μου και τον πατέρα μου»

Δημήτρης Κόκοτας

"Νιώθω ότι ο πατέρας μου είναι εδώ, συζητάω, του λέω πράγματα" εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας.

Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην σχέση με τον αείμνηστο πατέρα του, Σταμάτη εξηγώντας πως μέχρι και σήμερα επικοινωνεί μαζί του κάθε πρωί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κόκοτας εξομολογήθηκε πως «ο πατέρας μου έχει τραγουδήσει εκπληκτικά τραγούδια. Σε συναυλίας που έχουμε παίξει μαζί, είτε στους κήπους του Μεγάρου είτε στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης, είχα συμπεριλάβει την Ανεμώνα και την Πορσελάνη. Ήταν από τα τραγούδια μου που του άρεσαν πραγματικά πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ήταν τα αγαπημένα του, αλλά το θέμα είναι ότι του άρεσαν».

«Γιατί ο Σταμάτης είναι πολύ δύσκολος. Είναι ένας άνθρωπος πολύ δύσκολος, που δύσκολα έλεγε για κάποιο κομμάτι ότι του αρέσει» υπογράμμισε ο τραγουδιστής για να σχολιάσει η Κατερίνα Ζαρίφη πως «μου αρέσει που μιλάς σε ενεστώτα για τον πατέρα σου».

«Ναι, έτσι το νιώθω καλύτερα, Δεν θέλω να το πω διαφορετικά. Με την έννοια του ότι εγώ νιώθω ότι ο πατέρας μου είναι εδώ. Τον τραγουδάω, νιώθω ότι είναι εδώ. Συζητάω και του λέω πράγματα. Κάθε πρωί κατ’ αρχάς μιλάω με την μάνα μου και τον πατέρα μου, «είσαι τρελός αγόρι μου;» θα μου πεις. Ε ναι, είμαι αλλά δεν τρέχει τίποτα» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Κόκοτας στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN.