Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν μαλώσαμε ποτέ με τον Φοίβο, απλώς χώρισαν οι δρόμοι μας»

Δημήτρης Κόκκοτας

"Δεν περιμέναμε να πεθάνει ο πατέρας μου. Όλα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες της δεύτερης βδομάδας", παραδέχεται ο Δημήτρης Κόκοτας.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη παραχώρησε ο Δημήτρης Κόκοτας. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του, τη λήξη της συνεργασίας του με τον Φοίβο αλλά και την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, Σταμάτη.

«Κάναμε πολύ μεγάλη επιτυχία και το ευχαριστήθηκα. Φυσικά και μιλάμε με τον Φοίβο σήμερα. Ουσιαστικά δεν τσακωθήκαμε ποτέ, απλά χώρισαν οι δρόμοι μας. Πηγαίνοντας σε διαφορετικές εταιρίες, κόπηκαν οι γραμμές επικοινωνίας. Και όταν έχεις κάνει επιτυχία, μπορείς να είσαι λίγο παραπάνω εγωιστής. Το αναγνωρίζω και σε μένα και στον Φοίβο», παραδέχεται ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Είμαι γεννηθείς τον Δεκέμβριο του 1968. Είμαι 54. Κληρονόμησα από τους γονείς μου την καλή διάθεση, τη νεανικότητα και την παιδικότητα του πατέρα μου», δηλώνει ο τραγουδιστής.

«Μου κάνεις ένα τηλέφωνο και πηγαινοερχόμουν στο νοσοκομείο… και μου λες: μπορείς να μου πεις; Τι να σου πω εκείνη την ώρα; Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί σεβάστηκες τη δυσκολία που περνούσα», ανέφερε ο Δημήτρης Κόκοτας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Δεν περιμέναμε να πεθάνει ο πατέρας μου. Όλα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες της δεύτερης βδομάδας. Μας έλεγαν: θα αλλάξει, αλλάζει, έχει σκαμπανεβάσματα. Ο οργανισμός κρατάει μέχρι κάποια ηλικία, ρε παιδιά, τι να κάνουμε; Τον προηγούμενο μήνα τραγουδούσε, είχε διάθεση», θυμάται ο τραγουδιστής για τον θάνατο του πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα.

«Δεν θέλω να το πιστέψω ότι έχουν φύγει οι γονείς μου. Λες: είμαι εγωιστής και τους θέλω για πάντα. Δεν παύω να μιλάω μαζί τους καθημερινά. Στον πατέρα μου έλεγα τα πάντα, μου έλεγε τα πάντα», εξομολογείται ο Δημήτρης Κόκοτας.