Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι βρισκόμουν στη σκιά του πάτερα μου»

Δημήτρης Κόκοτας

"Το είχα παράπονο που μου έλειψε στα παιδικά μου χρόνια λόγω της δουλειάς" ανέφερε ο Δημήτρης Κόκοτας.

Ο Δημήτρης Κόκοτας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριέττη για την «απώλεια» του πάτερα του και τη γνωριμία με τη θαυμάστρια σύζυγο του στο καμαρίνι του. Ο τραγουδιστής μίλησε για την αποχή του από το τραγούδι και γενικότερα τον χώρο της μουσικής.

«Η αποχή μου από το τραγούδι δεν ήταν συνειδητή. Έκανα πράγματα παράλληλα με τη δουλειά μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κόκοτας.

Για τον πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα ανέφερε: «Νιώθω περηφάνια όταν μου μιλούν για τον πάτερα μου και όταν συναντώ φίλους του. Ο πόνος του χαμού του πάτερα μου απαλύνει όταν ερμηνεύω τραγούδια του. Μου έχει τύχει να πάρω τηλέφωνο τον πάτερα μου ή να αναρωτηθώ γιατί δεν μου τηλεφώνησε σήμερα. Είχαμε καταπληκτικό πάτερα νοιαζόταν για εμάς ήταν κοντά μας με συμβουλές. Το είχα παράπονο που μου έλειψε στα παιδικά μου χρόνια λόγω της δουλειάς. Δεν ένιωσα ποτέ ότι βρισκόμουν στη σκιά του πάτερα μου, ο κόσμος με έφερε στις πρωτιές. Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός. Άκουγε τους δίσκους μου μετά την κυκλοφορία τους, ήταν σαν εξετάσεις».

Και πρόσθεσε ο Δημήτρης Κόκοτας: «με τον πάτερα μου διαφωνούσαμε για τα πάντα και για τίποτα. Ο πατέρας μου σαν πάππους είχε μία τεράστια αγκαλιά και πάντα μία σοκολάτα ή μία έκπληξη για τα εγγόνια του».

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε για τα παιδιά του και την γνωριμία του με την σύζυγό του.

«Κάνω χατίρια και προσπαθώ να είμαι ένας πολύ κάλος πατέρας. Με έχουν μπερδέψει με τον Κώστα Μπίγαλη και τον Διονύση Σχοινά. Η γυναίκα μου παραμένει μεγάλη θαυμάστρια μου. Γνωριστήκαμε όταν είχε έρθει στο καμαρίνι μου να πάρει αυτόγραφο για την αδερφή της. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στον Πειραιά, στο Μικρολίμανο».