Δημήτρης Κεχαγιάς για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Καμία σχέση δεν θα ήθελα να έχω μαζί της»

Δημήτρης Κεχαγιάς

"Έχω πει πολλές φορές ότι είναι ρολίστρια. Παίζει ρόλους και το κάνει καλά, γι αυτό έφτασε εκεί που έφτασε επειδή το κάνει πολύ καλά", δηλώνει ο Δημήτρης Κεχαγιάς για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρέθηκε καλεσμένος στο Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου και βέβαια, ανάμεσα στα όσα κλήθηκε να σχολιάσει ήταν και η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Τα όσα είπε δεν περνούν απαρατήρητα…

«Τι να πρώτο σχολιάσω. Αρχικά να πω πως πιστεύω ότι η Άννα Μαρία το ήξερε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι, γιατί όταν είσαι προτεινόμενη 9-10 φορές και μένεις, ξέρεις ότι ο κόσμος σε υποστηρίζει. Η αντίδραση της ήταν υπερβολική πάντα, από την αρχή του παιχνιδιού ήταν υπερβολική. Η Άννα Μαρία είναι ευαίσθητη, αλλά έχω πει πολλές φορές ότι είναι ρολίστρια. Παίζει ρόλους και το κάνει καλά, γι αυτό έφτασε εκεί που έφτασε επειδή το κάνει πολύ καλά.

Δεν είχαμε έρθει κοντά, δεν μου είχε πει κάτι. Η Άννα Μαρία είχε σίγουρα στρατηγική. Ούτε αγκάλιασα την Άννα Μαρία, ούτε την συγχάρηκα γιατί δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί της. Δεν θα κάνω ποτέ κάτι που δεν αισθάνομαι ότι θέλω πραγματικά να το κάνω. Απολύτως καμία σχέση δεν θα ήθελα να είχα».

Απόλυτα αφής ο Δημήτρης Κεχαγιάς για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.