Δημήτρης Καταλειφός: «Έπρεπε να το βγάλω από τον λαιμό μου και είχα θυμό με τον εαυτό μου»

Δημήτρης Καταλειφος

άπνιζα περίπου τρία πακέτα την ημέρα για πολλά χρόνια" εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Καταλειφος σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του συνέντευξη.

Καλεσμένος της Μάριον Μιχελιδάκη βρέθηκε ο Δημήτρης Καταλειφος, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για το πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε το καλοκαίρι και τον οδήγησε στη διακοπή του καπνίσματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καταλειφός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η διακοπή του τσιγάρου σε μένα έγινε πολύ γρήγορα και ανέλπιστα εύκολα γιατί φοβήθηκα. Επειδή προέκυψε κάτι πέρυσι το καλοκαίρι που έπρεπε να το βγάλω από τον λαιμό, ευτυχώς ήταν καλοήθες, μου είπε ο γιατρός ότι αυτό το βγάζουν οι καπνιστές και εκείνη την ώρα ένιωσα έναν θυμό με τον εαυτό μου».

«Κάπνιζα περίπου τρία πακέτα την ημέρα για πολλά χρόνια. Του λέω, «σας δίνω τον λόγο μου ότι αυτή τη στιγμή το σταματάω». Και πραγματικά, τώρα, κοντεύω έναν χρόνο και δεν ζηλεύω καθόλου όταν βλέπω κάποιον να καπνίζει».

«Κανείς δεν το πιστεύει ότι εγώ πια δεν καπνίζω. Αν δεν μου το είχε πει ο γιατρός δεν θα το είχα κόψει. Ήταν για μένα… η απόλαυση» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Καταλειφός στο μαγκαζίνο του OPEN.