Δημήτρης Καπουράνης: «Δεν έχω βιώσει έντονο και βίαιο bullying, αλλά κατανοούσα ότι η αποδοχή ήταν μέχρι ενός σημείου»

Δημήτρης Καπουράνης

«Αυτό αισθανόμουν ως παιδί. Μπορεί να φταίει η κοινωνία που ζούσα γι’ αυτό. Έχω την αίσθηση ότι συνέβαινε αυτό, μπορεί να είναι και λάθος», είπε ο Δημήτρης Καπουράνης.

Οι Αθηνά Ροδίτου και Δημήτρης Καπουράνης βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό του «Πάμε Δανάη» και μίλησαν για την ζωή τους, τα επαγγελματικά τους αλλά και για την συμμετοχή τους στη σειρά του Mega, το Ναυάγιο.

«Χάρηκα πολύ όταν διάβασα το σενάριο, μου άρεσε πολύ ο ρόλος μου. Ανυπομονούσα για τα γυρίσματα, στην αρχή δεν ξέραμε που θα πάμε, μας είχαν πει ότι θα πάμε στη Μάλτα, για να βγουν όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται», είπε η Αθηνά Ροδίτου, ενώ ο Δημήτρης Καπουράνης ανέφερε: «Χάρηκα όταν διάβασα το σενάριο, ήταν γειωμένο, μου άρεσε. Όταν διάβαζα τα επεισόδια δεν μπορούσα να το κάνω εικόνα, δεν ήξερα πως θα τα γυρίσουμε όλα αυτά. Αλλά είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα. όλοι έχουν κάνει απίστευτη δουλειά».

Η Αθηνά Ροδίτου είπε στη συνέχεια: «Από πολύ μικρή ήξερα ότι θέλω να το κάνω αυτό. Έκανα μαθήματα, χορού, θεάτρου, και αποφάσισα να σπουδάσω μουσικό θέατρο. Πάντα ήξερα τις δυσκολίες του επαγγέλματος, ότι δεν υπάρχει σταθερότητα, και εγώ θέλω τη σταθερότητα. Μου αρέσει αυτό το επάγγελμα γιατί σε βγάζει από τη ρουτίνα της ζωής. Είναι σαν να ζεις πολλαπλές ζωές».

Ο Δημήτρης Καπουράνης είπε από την πλευρά του: «Ήμουν στο Πολυτεχνείο πριν σπουδάσω στο Εθνικό. Πάντα έκανα θέατρο. Πάντα το αγαπούσα, άφησα τη σχολή και πήγα στο Εθνικό. Υπήρχε όμως αβεβαιότητα».

Για το bullying, η Αθηνά Ροδίτου είπε: «Δεν έχω βιώσει bullying ευτυχώς. Δεν είχα κανέναν πρόβλημα με τον χώρο», ενώ ο Δημήτρης Καπουράνης πρόσθεσε: «Δεν έχω βιώσει έντονο και βίαιο bullying. Υπήρχε όμως ένα «σύννεφο». Κατανοούσα ότι η αποδοχή ήταν μέχρι ενός σημείου. Αυτό αισθανόμουν ως παιδί. Μπορεί να φταίει η κοινωνία που ζούσα γι’ αυτό. Έχω την αίσθηση ότι συνέβαινε αυτό, μπορεί να είναι και λάθος».