Δημήτρης Γρηγοράκης: «Δεν θα επιδιώξω να μιλήσω με την Ελένη Μενεγάκη, δεν ξέρω αν θυμάται τη συνεργασία μας»

Δημήτρης Γρηγοράκης

"Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ο οποίος, όπως όλοι οι τηλεοπτικοί, επιλέγουν έναν ρόλο τον οποίο ακολουθούν" τόνισε ο Δημήτρης Γρηγοράκης.

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης μίλησε στην Super Κατερίνα για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και απαντά για τα σχόλια που προκάλεσε η δήλωσή του πως η Ελένη Μενεγάκη είναι αυστηρή.

«Ήταν γεμάτα χρόνια στην Ελένη, στην απόλυτη στιγμή του Πρωινού Καφέ με 40άρια στη θεαματικότητα, τα οποία βέβαια από εκεί και πέρα χάθηκαν και δεν εμφανίστηκαν σε καμία εκπομπή. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ο οποίος, όπως όλοι οι τηλεοπτικοί, επιλέγουν έναν ρόλο τον οποίο ακολουθούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι στην προσωπική τους ζωή ταυτίζονται με τον συγκεκριμένο ρόλο. Κάποιες στιγμές επέλεγε αυτό που λέμε τη λογική της ξανθιάς» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γρηγοράκης.

«Δεν νομίζω ότι είναι κακό να αποκαλέσεις κάποιον συνεργάτη σου ότι είναι αυστηρός. Ίσα ίσα το αυστηρός σημαίνει τελειομανής, εργασιομανής, ότι θέλει πάντα να παράγει ένα έργο το οποίο είναι ιδιαίτερο κι εκτιμάται από το τηλεοπτικό κοινό. Κάποιος οφείλει να είναι αυστηρός και δεν νομίζω ότι κανένας από τους τηλεοπτικούς αστέρες, οι οποίοι ξεχωρίζουν σήμερα, είναι ήπιος. Όλοι έχουν μια τελειομανία και μία αυστηρότητα στην τηλεόραση. Πολύς κόσμος οφείλει την καριέρα του στην Ελένη Μενεγάκη και να κάνουμε τον σταυρό μας και να λέμε ότι αυτό το οφείλω στην αγία Ελένη Μενεγάκη, που με βοήθησε εκεί που έπρεπε. Δεν χρειάζεται να της ρίχνουμε πέτρες και δεν θέλω να της ρίχνω πετριές.

Δεν θα επιδιώξω να μιλήσω με την Ελένη για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ξέρω αν με θυμάται και να θυμάται τη συνεργασία μας. Δεν ξέρω αν έχει παρεξηγήσει τα λόγια, τα οποία έχω πει κατά καιρούς. Τα έχω πει με αγάπη και με απόλυτη ειλικρίνεια» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γρηγοράκης.