Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το μυστικό που κρύβει η οικογένεια του «Λάμπρου» από τις Άγριες Μέλισσες

Δημήτρης Γκοτσόπουλος

"Στο κάστινγκ γνωριστήκαμε με την Μαρία Κίτσου, αλλά έχουμε αναπτύξει μια πολύ ωραία σχέση".

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι ο «Λάμπρος» από τις Άγριες Μέλισσες, ένας ρόλος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καθοριστικός για αρκετά από όλα όσα θα δούμε στην εξέλιξη της σειράς. Μιλώντας στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είπε:

«Τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο για τον «Λάμπρο» είναι θετικά. Στην αρχή ήταν κατά ριπάς, λέγανε «γιατί άφησες την Ελένη»… Αλλά εντάξει, δικαιολογούνται όλοι οι ρόλοι.

Κάποια στιγμή θα μαθευτεί το μυστικό που κρύβει η οικογένειά μας. Κανένας χαρακτήρας δεν είναι απόλυτα κακός ή απόλυτα καλός. Όλοι έχουν τις πτυχές τους και ο «Λάμπρος» είναι ένας τέτοιος άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που έδωσε έναν αγώνα για να ξεφύγει από αυτή την μικρή κοινωνία, να ξεφύγει από την Ελένη -γιατί δεν έπρεπε να είναι μαζί της τελικά, υπήρχε ένας λόγος, δεν έφυγε έτσι».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, εξομολογήθηκε πως και ο ίδιος και η Μαρία Κίτσου, επιθυμούν ο Λάμπρος και η Ελένη στο τέλος να είναι μαζί. «Κι εμείς οι δύο το θέλουμε περισσότερο από όλους τους άλλους. Ακόμα και στα γυρίσματα. Είμαστε φίλοι. Στο κάστινγκ γνωριστήκαμε, αλλά έχουμε αναπτύξει μια πολύ ωραία σχέση».