Δημήτρης Γιώτης: «Ευτυχώς το προλάβαμε, σε αυτά τα πράγματα ζει ο 1 στους 10»

Δημήτρης Γιώτης

"Μου άνοιξε η μύτη, δε μπορούσα να τη σταματήσω. Βάζω πιεσόμετρο: 25 η μεγάλη πίεση, 18 η μικρή", περιγράφει ο Δημήτρης Γιώτης.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μιλά ο Δημήτρης Γιώτης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ανοίγει την καρδιά του στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη, με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων στο πλάι της Κατερίνας Στανίση και του Κυριάκου Κυανού.

«Έχω κάνει μία γενικότερη αναθεώρηση στη ζωή μου, γιατί μου συνέβη κάτι φοβερό. Ήμασταν σε ένα εξτρά με τον Κονταρό στην Κρήτη. Γυρίζω και μου ανοίγει η μύτη, δύο ώρες δεν μπορούσα να τη σταματήσω», αποκαλύπτει ο Δημήτρης Γιώτης.

«Το πρωί μου ξανανοίγει. Βάζω πιεσόμετρο: 25 η μεγάλη πίεση, 18 η μικρή. Εγώ δεν καταλάβαινα όμως τίποτα, στο νοσοκομείο πήγαμε περπατητά. Έκανα επέμβαση στην καρωτίδα, που ήταν 99% κλειστή, και στην καρδιά, που λειτουργούσε στο 30%», περιγράφει αμέσως μετά στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Είχε φτάσει ο οργανισμός μου σε ένα σημείο που μόλις μπήκα στο νοσοκομείο «κλάταρα». Ήμουν σε μία κατάσταση καταστολής από μόνος μου. Ευτυχώς τα προλάβαμε, ήθελε ο Θεός να ζήσω. Σε αυτά τα πράγματα ζει ο 1 στους 10.

Για έξι μήνες έζησα στην απομόνωση, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να επιστρέψω. Δεν είχα κάποιο θέμα, μέσα μου όμως έλεγα: πώς θα βγω πάλι στον κόσμο;», εξομολογείται στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιώτης.

Τέλος, για τη συνεργασία του με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο ο Δημήτρης Γιώτης αναφέρει: «Ο χαρακτηρισμός «Άρχοντας» μπορεί να είναι και λίγος. Του είχα γράψει δύο τραγούδια, ήμουν πιτσιρικάς και εκείνος ήταν ήδη όνομα. Βγήκε από το στούντιο και μου είπε: Δημητράκη, τα είπα καλά; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα».