Δημήτρης Γιαννέτος: «Έφυγα από την Ελλάδα σε μία περίοδο την ζωής μου που ήμουν αρκετά επιτυχημένος»

Δημήτρης Γιαννέτος

O Δημήτρης Γιαννέτος μίλησε στην εκπομπή Ελένη από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, για τη συνεργασία του με διάσημες σταρ όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, η Μαρία Μενούνος, η Μέγκαν Φοξ και η Αμάλ Κλούνεϊ.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει συνεργαστεί με πολλές διάσημες Ελληνίδες, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά, η Φαίη Σκορδά, η Καλομοίρα και η Δέσποινα Βανδή. Έχει συνεργαστεί όμως και με πολλές διάσημες του Χόλυγουντ.

Ο γνωστός κομμωτής αναφέρεται και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή, μην μπορώντας να μιλήσει καν αγγλικά.

«Μόλις γύρισα από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Μένω στο Λος Άντζελες αλλά η ζωή μου είναι μέσα σε ένα αεροπλάνο. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που μετακόμισα στο Λος Άντζελες και κάθε μέρα θυμίζω στον εαυτό μου ότι ‘’ζω το όνειρο’’. Όταν μετακόμισα στην Αμερική δεν μιλούσα καθόλου αγγλικά. Ήταν δύσκολο γιατί χάνεις ακόμα και το χιούμορ σου. Έφυγα από την Ελλάδα σε μία περίοδο την ζωής μου που ήμουν αρκετά επιτυχημένος».

Ο γνωστός κομμωτής δήλωσε πως οι μεγαλύτεροι σταρ είναι οι πιο απλοί άνθρωποι. Όπως αναφέρει, δεν είναι δύσκολοι στη συνεργασία, απλά οι πιο επιτυχημένοι είναι και απαιτητικοί.

Θυμάται την πρώτη του συνάντηση με την Τζένιφερ Λόπεζ, και εξηγεί την χημεία του με την Μεγκαν Φοξ που είναι πολύ «αστεία», όπως και η Αμάλ Κλούνεϊ.

«Όταν ήρθα στην Αμερική, δυο γειτόνισσες που πήγα να κουρέψω με ρωτήσαν ‘’έχεις πάει σε σχολή κομμωτικής;’’. Στη Μαρία Μενούνος χρωστάω το ξεκίνημα μου στην Αμερική. Έχουμε τρομερή χημεία με την Μέγκαν Φοξ. Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο αστεία είναι… και είναι τόσο όμορφη που δεν μπορείς να την κοιτάς. Η Αμάλ Κλούνεϊ είναι ο άνθρωπος της ζωής μου και τη λατρεύω».

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μίλησε για την συνεργασία του με την Τζένιφερ Λόπεζ, λέγοντας τον εντυπωσίασε.

«Η σταρ που με εντυπωσίασε είναι η Τζένιφερ Λόπεζ. Όταν τέλειωσα το χτένισμα που της έκανα δεν ήξερα πως να την αποκαλέσω. Οι βασικοί μου συνεργάτες είναι η Καμίλα Καμπέγιο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Σίντι Κρόφορντ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Αντριάνα Λίμα κ.α.».

Ο ίδιος ανέφερε πως από την Ελλάδα του λείπουν οι γονείς μου, η αδερφή του, οι ανιψιές του, οι φίλοι του και το φαγητό.

«Ετοιμάζω μια σειρά, κάτι που έχει σχέση με μαλλιά… δεν μπορώ να πω περισσότερα».