Δημήτρης Γεωργαλάς: «Οι Άγριες Μέλισσες μέτρησαν πάρα πολύ για να είμαι στον Σασμό»

Δημήτρης Γεωργαλάς

Όσα εξομολογήθηκε για τις δυο σειρές ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Δημήτρης Γεωργαλάς, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για τον «Σασμό», όπου και πρωταγωνιστεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν όσο και τη συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες» και τη βοήθεια που του πρόσφερε.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Γεωργαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στις Άγριες Μέλισσες πέρασα πέρυσι για λίγο και μέτρησε πάρα πολύ για αυτό που κάνω τώρα. Δηλαδή ουσιαστικά η γνωριμία μου με την παραγωγή αυτή έγινε από τις Άγριες Μέλισσες και μετά μου έκαναν την πρόταση για τον Σασμό. Είναι η ίδια παραγωγή».

«Δεν είναι απόλυτο το να κάνεις τον κακό ή τον καλό. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δύο πλευρές. Θα φανεί αργότερα και η καλή πλευρά του Κώστα. Έχει φανεί κακός επειδή είναι λίγο βαρύς, ασήκωτος και βέρος Κρητικός» πρόσθεσε ο ηθοποιός που απολαμβάνουμε στη σειρά «Σασμός» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. »

«Επειδή στον Κώστα έχει πάει πάρα πολύ άσχημα η ζωή του, έχει μπλεχτεί με παράνομα πράγματα. Ο καημένος έμπλεξε με αρχαιοκαπηλεία. Αυτό είναι το κακό του και είναι πάρα πολύ ζηλιάρης».