Δημήτρης Γεωργαλάς: «Ο πατέρας μου ήταν σαν τον Κώστα στον Σασμό, φύγαμε με την μητέρα μου»

Δημήτρης Γεωργαλάς

Καθηλώνει ο Δημήτρης Γεωργαλάς με την προσωπική του ιστορία.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Γεωργαλάς στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη με αφορμή την καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στη σχέση με τον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γεωργαλάς εξομολογήθηκε πως «οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι. Χώρισαν όταν εγώ ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία, στην πρώτη δημοτικού. Έκαναν καινούργιες οικογένειες, παντρεύτηκαν ξανά και έχω τέσσερα ετεροθαλή αδέλφια. Δύο από τον έναν και δύο από τον άλλον γονιό. Πάντα σε ένα παιδί το να βιώσει μια κακή σχέση των γονιών του, γιατί δεν ήταν καλή, αφήνει ένα αποτύπωμα».

«Επουλώθηκαν τα πράγματα μετά και μπήκαν σε μια ισορροπία, αλλά δεν ήταν καλός ο τρόπος. Η μητέρα μου το ξέρει πολύ καλά αυτό. Ο πατέρας μου δεν ζει και δεν ήταν άνθρωπος που θα μπορούσες να κουβεντιάσεις εύκολα μαζί του».

«Ο πατέρας μου ήταν σαν τον Κώστα που παίζω στον Σασμό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν το θέλουν σαφώς αυτό που κάνουν. Είναι πέρα από τον προσωπικό έλεγχο τους και πάλι είναι ένα θέμα προσωπικής καλλιέργειας και εκπαίδευσης» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Δημήτρης Γεωργαλάς. «Η μητέρα μου με πήρε και έφυγε. Για αυτό και μου αρέσει αυτό που γίνεται στον Σασμό. Γιατί είναι αυτό που πρέπει να γίνει και για αυτό γουστάρω πολύ που κάνω αυτό τον ρόλο γιατί δίνει το σωστό μήνυμα».