Δημήτρης Φραγκιόγλου: «Ο ρόλος του Χλαπάτσα είναι ευχή και κατάρα»

Δημήτρης Φραγκιόγλου

«Τον έχω αφήσει πίσω και συμπεριφέρομαι λες και είναι ένας μακρινός συγγενής μου», λέει ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Στην εκπομπή «Love it» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Φραγκιόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το θρυλικό ρόλο του Χλαπάτσα, το κίνημα metoo, αλλά και την πρώην σύζυγό του.

«Στην παράσταση “Τα Δειλινά” βλέπουμε μια ιστορία να διαδραματίζεται στην Πλάκα τη δεκαετία του ’60. Ο Νίκος Κουρκούλης και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι αυθεντικοί, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Η σχέση μου με την πρώην σύζυγό μου είναι άριστη. Με όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή μου έχω πολύ καλές σχέσεις», είπε αρχικά ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου είπε στη συνέχεια: «Ο ρόλος του Χλαπάτσα είναι ευχή και κατάρα. Τον έχω αφήσει πίσω και συμπεριφέρομαι λες και είναι ένας μακρινός συγγενής μου. Αυτός ο ρόλος έφερε περιορισμούς στην πορεία μου στο θέατρο. Έχω βιώσει πολλές απορρίψεις στα επαγγελματικά μου, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού».

Για το κίνημα metoo, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου απάντησε: «Χαίρομαι που κάποιοι άνθρωποι βρήκαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν. Θα λυθούν πολλά πράγματα που ήταν σαν ένα κακό σπυρί που έσπασε στο χώρο».