Δημήτρης Φραγκιόγλου για πασίγνωστο ηθοποιό: «Διέδωσε ότι οι γονείς μου πλήρωσαν 2 εκατομμύρια για να παίξω»

Δημήτρης Φραγκιόγλου

"Τελευταία βγήκαν διάφορα στη φόρα για τον χώρο μας. Έμαθα ποιος καλός άνθρωπος με είχε κόψει από μπόλικες δουλειές στις οποίες είχα προταθεί" αποκαλύπτει ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου.

Ο γνωστός ηθοποιός, που έγινε δημοφιλής μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του Ant1 «Της Ελλάδος τα Παιδιά» τη δεκαετία του ’90, δεν δίστασε να αποκαλύψει τις φήμες που είχε διαρρεύσει σε βάρος του πασίγνωστος σήμερα πρωταγωνιστής στο ξεκίνημά του.

«Ήταν στο πολύ ξεκίνημά μου. Ένας πολύ μεγάλος σήμερα πρωταγωνιστής για κάποιον λόγο διέδωσε ότι στη δεύτερη επαγγελματική παράσταση στην οποία συμμετείχα είχαν βάλει οι γονείς μου 2 εκατομμύρια δραχμές τότε για να παίξω, το οποίο εννοείται ότι είναι μύθευμα. Ο άνθρωπος αυτός σήμερα ζει και μεγαλουργεί» εξομολογείται ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

«Αν είχα αυτά τα λεφτά τότε, θα είχα ανοίξει εξ αρχής το δικό μου θέατρο και θα τελείωνε. Δεν θα ‘χα κανέναν ανάγκη» προσθέτει με χιούμορ ο ηθοποιός.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου παραδέχεται ότι οι πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου με τις αποκαλύψεις του #meToo του επέτρεψαν να μάθει ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος λειτουργούσε για χρόνια υπόγεια σε βάρος του.

«Τον τελευταίο καιρό έχουν συμβεί διάφορα γεγονότα στον χώρο μας και βγαίνουν διάφορα στη φόρα. Μέσα σε αυτά έμαθα ότι για μπόλικες δουλειές στις οποίες είχε προταθεί κάποιος καλός άνθρωπος με είχε… καθαρίσει» αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

«Δεν έχω διεκδικήσει πράγματα λόγω σεμνότητας και ανασφάλειας σαν άνθρωπος. Την ίδια διαδρομή, τα ίδια λάθη θα έκανα» εξομολογείται ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.