Δημήτρης Φιντιρίκος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του – «Είναι σοκαριστικό, τα πράγματα αγοράζονται»

Eleni Xatzidou

Ελένη Χατζίδου: "Δεν ξεπερνιέται εύκολα αυτό. Μετά νομίζεις συνέχεια ότι κάποιος θα μπει στο σπίτι σου".

Τις πρώτες τους δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκαναν ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, μετά τη διάρρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία στα νότια προάστια. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, όταν μέσα βρισκόταν η 22χρονη οικιακή βοηθός. Ο ληστής διέφυγε παίρνοντας μαζί του ρολόγια μεγάλης αξίας.

Το ζευγάρι εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, επιστρέφοντας από τις πασχαλινές του διακοπές.

«Τώρα γυρνάω για να δω τι έχει συμβεί στο σπίτι. Καλά δεν μπορεί να είναι. Πάω να δω πρώτα απ’ όλα πως είναι η κοπέλα μετά από το σοκ. Το άσχημο της υπόθεσης είναι αυτό, ο τρόμος που παθαίνει ο κόσμος όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά του έναν κλέφτη μες στο σπίτι. Τα πράγματα αγοράζονται», δηλώνει ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

«Άκουσε τον θόρυβο η κοπέλα, ανέβηκε πάνω, πάτησε αυτές τις κραυγές και αυτός έφυγε γρήγορα από το σπίτι», προσθέτει ο επιχειρηματίας σχετικά με το περιστατικό.

«Είναι σοκαριστικό να ξέρεις ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι σου, στο δωμάτιό σου, όταν εσύ λείπεις, και να ακούς την κοπέλα που έχεις εκεί να είναι σε αυτή την κατάσταση. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι πιο άσχημο», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

«Το Πάσχα περάσαμε καλά αλλά κατέληξε άσχημα», αρκέστηκε να δηλώσει στις κάμερες η Κατερίνα Δαλάκα.