Δημήτρης Δανίκας για Στέφανο Κασσελάκη: «Το ότι είναι ομοφυλόφιλος είναι πλεονέκτημα»

Δημήτρης Δανίκας

"Του έχω ζητήσει συνέντευξη αλλά δεν έχει δώσει και σε κανέναν, επίτηδες" αποκάλυψε ο Δημήτρης Δανίκας.

Ο Δημήτρης Δανίκας βρέθηκε καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου, το Σάββατο, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος κλήθηκε να τοποθετηθεί για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Έτσι, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Δανίκας σχολίασε πως «όλες οι ταινίες και οι σειρές μιλούν για την ομοφυλοφιλία άρα ήταν έτοιμο το κοινό για να τον υποδεχθεί. Δεν θεωρήθηκε μειονέκτημα αυτό, πλεονέκτημα είναι αυτό. Το ότι είναι ομοφυλόφιλος είναι πλεονέκτημα, δεν είναι μειονέκτημα. Βαλ’ τε το μυαλό σας λίγο να σκεφτεί, μην τα βλέπετε επιφανειακά τα πράγματα. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είναι πλεονέκτημα αυτό. Αφού και οι τηλεοπτικές σειρές μιλάνε για την ομοφυλοφιλία. Τι λέμε τώρα, παραμύθια; Όλες οι ταινίες».

«Το image και το look σήμερα παίζει μεγάλο ρόλο, τεράστιο ρόλο. Το κάνουν οι άλλοι; Το κάνουν. Δεν δουλεύουν με το image οι άλλοι; Το κάνουν, όλοι οι πολιτικοί. Φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους και στις διακοπές τους; Φωτογραφίζονται. Άρα το έδαφος ήταν έτοιμο για να τον υποδεχθεί ο κόσμος» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Δανίκας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ. «Δεν τον έχω συναντήσει από κοντά ποτέ. Του έχω ζητήσει συνέντευξη αλλά δεν έχει δώσει και σε κανέναν, επίτηδες».

«Η Μπάρμπι του ΣΥΡΙΖΑ» είχε γράψει πρόσφατα σε τίτλο άρθρου του, ο γνωστός δημοσιογράφος για να υπογραμμίσει ωστόσο η παρουσιάστρια πως: «αν και το κείμενο ήταν πάρα πολύ όμορφο, ο τίτλος ήταν σεξιστικός».