Δημήτρης Αρβανίτης: «Συμπεριφέρθηκε τόσο άσχημα και με τόση κακία που τρομοκρατήθηκα»

Δημήτρης Αρβανίτης

Καθ' όλα αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Αρβανίτης στην τηλεοπτική του συνέντευξη!

Ο Δημήτρης Αρβανίτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη, «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Ανάμεσα σε άλλα, ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στο ελληνικό metoo, το πρόβλημα των οντισιόν αλλά και την δική του συμπεριφορά στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Αρβανίτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλοι ξέραμε μερικά πράγματα όπως ξέρουν και σε κάθε χώρο. Μα τι πρέπει να κάνουμε; Είναι πολύ απλό. Να βρούμε τρόπους να τους καταδικάσουμε, αυτό είναι το εύκολο. Αυτό το οποίο πρέπει να αναζητήσουμε με σοβαρότητα μεγάλη είναι τι μπορούμε να κάνουμε πριν. Πρέπει να γίνουν μερικοί κώδικες συμπεριφοράς τέτοιοι ώστε να μην χρειαζόμαστε την τιμωρία. Βασικό για μένα είναι να φτιάξουμε έναν κανόνα πρώτα απ’ όλα για τις οντισιόν που συμβαίνουν σημεία και τέρατα΄».

«Τα τελευταία χρόνια είχα μια ηθοποιό η οποία συμπεριφέρθηκε τόσο άσχημα μπροστά σε ένα παιδί στο γύρισμα, μα τόσο άσχημα και με τόση κακία, που τρομοκρατήθηκα. Μετά μπροστά σε όλους έκανα ακριβώς το ίδιο. Δηλαδή με τον τρόπο που του μίλησε, τρία παιδιά έχει μάλιστα δεν είναι παιδάκι, γύρισα και της μίλησα. Όταν απόρησε της εξήγησα πως και εκείνη έκανε το ίδιο» πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης στη δημοσιογράφο Εβελίνα Νύκτα.

«Έχω μιλήσει άσχημα αλλά πάντα στο τέλος με λένε δίκαιο. Ρωτήστε και όποιον θέλετε. Ένα πολύ μεγάλο μέρος των ηθοποιών με μισεί και μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα ορκίζονται στο όνομα μου γιατί καταλαβαίνουν εκ των υστέρων πως όταν έβαζα τις φωνές δεν τις έβαζα τυχαία».