Δημήτρης Αρβανίτης: «Δεν θα έκανα ξανά το “Just the two of us”»

«Περπάταγα στο δρόμο και έτρεχαν από πίσω μου»

Για την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Just the two of us» μίλησε ο Δημήτρης Αρβανίτης στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» του Θανάση Πάτρα. Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε γι' άλλη μια φορά στους λόγους που τον οδήγησαν εκτός του παιχνιδιού, ενώ τόνισε πως δεν θα έπαιρνε ξανά μέρος σε ένα τέτοιο show.

«Όταν με φώναξαν στο κανάλι, δεν το είχα κάνει ποτέ και γι' αυτό δεν με ήξερε κανένας, γιατί είμαι και από τους ανθρώπους που δεν γουστάρω να βγαίνω στα περιοδικά. Την προσωπική μου ζωή την προσέχω, την κρατάω στη γωνία και δεν αφορά κανέναν. Όταν πήγα, δεν μπορούσα να φανταστώ τι σημαίνει προσωπική έκθεση. Εκεί που δεν με ήξερε κανένας, άρχισα να περπατάω στο δρόμο και κάποιος φώναζε, κάποιος με χτύπαγε στην πλάτη. Δεν το χάρηκα, ενώ θα μπορούσα να το χαρώ. Ούτε με τρόμαξε, ήμουν ευγενής με τον κόσμο. Αλλά εκεί που πήγαινα σε ένα μπαρ κι έκανα ότι γούσταρα, ξαφνικά ερχόταν κόσμος και με κοίταγε. Έπρεπε να είμαι προσεκτικός, έπρεπε, έπρεπε, έπρεπε… Πάρα πολλά έπρεπε. Αυτό δεν μου άρεσε, αυτή είναι η αντίρρησή μου.

Ήταν πολύ καλή εμπειρία, αλλά δεν θα το ξανακάνω. Θέλω να περπατάω, θέλω να βγαίνω έξω. Τώρα σιγά,σιγά με έχουν ψιλοξεχάσει και είναι πιο άνετα τα πράγματα. Τι λες τώρα; Να το ξανακάνω; Εγώ θέλω να έχω τη ζωή μου, να κάνω ότι γουστάρω, να μην έχω κανέναν πίσω από την πλάτη μου. Δεν μπορείς να φανταστείς, έτρεχαν από πίσω μου. Δεν με νοιάζουν αυτά. Αν ήμουν ηθοποιός, θα με ένοιαζε. Εμένα μου αρκεί να ξέρουν τα κανάλια για τη δουλειά μου. Ένα παράδειγμα χαρακτηριστικό είναι ότι δεν πάω στις πρωινές εκπομπές του Mega και από άποψη. Διότι είναι σαν να είσαι στο ίδιο κανάλι και να ευλογείς τα γένια σου. Άρα λοιπόν, ας πάνε οι ηθοποιοί που πρέπει να πάνε».

https://www.youtube.com/embed/wITrfhYpEjM