Δημήτρης Αρώνης: «Για να επιβιώσω, δούλεψα οικοδόμος στη βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κηφισιά»

Δημήτρης Αρώνης

«Επειδή έπαιζα τον ταξίαρχο, με σταματούσαν τα περιπολικά και ήθελαν να με πάνε στη δουλειά μου», είπε ο Δημήτρης Αρώνης.

Στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Αρώνης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εποχή που έπαιζε στο Καλημέρα Ζωή.

«Έχω 50 χρόνια καριέρας. Αισθάνομαι πολύ γεμάτος και πλέον δεν εμφανίζομαι συχνά. Έχω συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όχι μόνο στο Καλημέρα Ζωή. Η σειρά έκανε τηλεθέαση 70-75%, μια φορά έφτασε και 90%. Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε πει μια φορά “μη με ενοχλείτε, έχει Καλημέρα Ζωή”. Από τότε η σειρά πήρε πιο κουλτουριάρικη μορφή. Επειδή έπαιζα τον ταξίαρχο, με σταματούσαν τα περιπολικά και ήθελαν να με πάνε στη δουλειά μου», είπε ο Δημήτρης Αρώνης.

Ο Δημήτρης Αρώνης είπε στη συνέχεια: «Δεν συμφωνώ με την εικόνα που έδωσε ο Χρήστος Πολίτης για τη Λάμψη, δεν ήταν έτσι. Το κλίμα ήταν ευχάριστο και υγιέστατο. Με τα χρήματα της τηλεόρασης σπούδασα τα παιδιά μου. Έκανα οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσω. Έχτιζε η Ρένα Βλαχοπούλου τη βίλα στην Κηφισιά κι εγώ δούλευα στην οικοδομή».