Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Τα προβλήματα στο γάμο μας με τη Μαρία άρχισαν όταν…»

Δημήτρης Αργυρόπουλος

«Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με τίποτα και εγκατέλειψα».

Για τον γάμο και τον χωρισμό του με τη Μαρία Μπακοδήμου μίλησε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Ήμουν ασταθέστατος στα συναισθηματικά μου, είχα πολύ σοβαρή συναισθηματική αναπηρία επειδή ήμουν ευάλωτος. Με τη Μαρία δουλεύαμε μαζί στο Status και είχαμε μια πολύ ωραία φιλική σχέση, περνάγαμε πολύ ωραία, γελάγαμε… Εγώ είχα διάφορες περιπετειούλες με κορίτσια και τα συζητάγαμε με τη Μαρία και κάπως μετά φτιάξαμε μια σχέση μαζί, ερωτευτήκαμε πολύ. Στην αρχή το είχαμε κρυφό. Όταν είσαι άπιστος δεν έχεις επίγνωση ούτε τι κάνεις στον εαυτό σου, ούτε τι κάνεις στον άλλον. Εγώ έβρισκα τρομερό ενδιαφέρον στις γυναίκες γιατί δεν καταλάβαινα το μυαλό τους. Με τη Μαρία παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο αφού έμεινε έγκυος.

Εγώ δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με τίποτα. Τα προβλήματα άρχισαν όταν δεν μπορούσα να διαχειριστώ και τον εαυτό μου ως πατέρα, σύζυγο… Νομίζω ότι ένα θέμα είχε να κάνει με τον χαμό του μπαμπά μου… Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με τίποτα και εγκατέλειψα. Και επειδή δεν ήθελα να παραδεχτώ ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, το έριξα στην απιστία, με έναν τρόπο ότι και καλά ότι δεν είναι ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ τη Μαρία, απλά εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες. Και τα δύο ίσχυαν, αλλά βρήκα τρόπο να δικαιολογώ τον εαυτό μου για τις πράξεις μου», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!