Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πώς σχολίασε το τέλος του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή της Μενεγάκη;

Δημήτρης Αλεξάνδρου
«Ένα πράγμα που κατάλαβα είναι ότι...»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο άνθρωπος που βρέθηκε όσο λίγοι στο πλευρό της παρουσιάστριας τα τελευταία 16 χρόνια, εδώ και δύο εβδομάδες αποτελεί παρελθόν για την εκπομπή «Ελένη». Σε συνέντευξη του στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά για το τέλος του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή που κάποτε βρισκόταν και ο ίδιος.

«Ένα πράγμα που κατάλαβα είναι ότι δεν είναι Δημόσιο. Και δεν θέλω να προσβάλω τους ανθρώπους που δουλεύουν στο Δημόσιο, απλά θέλω να πω ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θεωρώ ότι ο Γρηγόρης που είναι και πάρα πολύ καλός μου φίλος, δεν σημαίνει ότι με αυτό που συνέβη τελείωσε η καριέρα του. Νομίζω ότι η Ελένη πήρε την απόφαση να κάνει μία αλλαγή. Σωστή ή λάθος, αυτό το το κρίνει η πορεία και οι τηλεθεατές.

Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Γρηγόρης γιατί ένας άνθρωπος θεωρητικά έχασε τη δουλειά του. Άσχετα του ότι εμείς έχουμε δεσμούς με τον Γρηγόρη. Τώρα από εκεί και πέρα, όσον αφορά το θέμα Ελένης… Η Ελένη νομίζω κάνει 25 χρόνια τηλεόραση, ξέρει τι θέλει να κάνει και πως ακριβώς θέλει να το κάνει» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.