Δημήτρης Αλεξάνδρου… καταπέλτης: «Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε άλλο πρόσωπο πίσω από τις κάμερες»!

Δημήτρης Αλεξάνδρου
"Δεν ξέρω με ποια προσωπικότητα είναι αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Μαυρίδης. Έχω πέσει από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά του Νίκου Αναδιώτη"!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε από το Nomads, αλλά παραμένει στις Φιλιππίνες. Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, το γνωστό μοντέλο δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων -όπως ήταν αναμενόμενο- για τη σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Νίκο Αναδιώτη. Τα όσα περιέγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανατρέπουν αρκετά από όσα νομίζαμε για τα πρόσωπα του παιχνιδιού…

Ο τατουατζής…

«Δεν απευθυνόμουν στον Γιώργο Μαυρίδη. Ο κουμπάρος μου είναι τατουατζής και είναι μία έκφραση που κάνουμε για πλάκα μεταξύ μας. Ο Γιώργος εκείνη τη στιγμή δεν ήταν καν στο μέρος που βρισκόμουν εγώ. Δεν είχα κάποιο λόγο για να είμαι σε κόντρα με τον Γιώργο.

Εγώ κατάλαβα ότι ο Γιώργος Μαυρίδης έχει κάτι με όλους όταν τη δεύτερη εβδομάδα τα self talk που κάναμε και οι ερωτήσεις τον δημοσιογράφων αφορούσαν στο ότι ο Γιώργος έχει περιθωριοποιηθεί από την ομάδα. Εγώ τον είχα ρωτήσει και μου είπε ότι επειδή είχε κάνει μια δήλωση για τα reality και δεν ξέρει ο κόσμος πως το έχει πάρει, προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα του και θέλει λίγο χρόνο. Εγώ του είπα «αδερφέ κάνε ότι νομίζεις». Τώρα, αν ο Γιώργος είχε στο μυαλό του ότι αυτή η στρατηγική θα τον βοηθήσει κάπου, δεν το γνωρίζω.

Δεν ήμουν κακοπροαίρετος με τον Γιώργο Μαυρίδη, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο και γι’ αυτό του έδωσα εξήγηση για το «τατουατζής» και μου είπε «αδερφέ δεν έχει συμβεί κάτι, εννοείται όλα δεκτά». Μετά από 10 λεπτά τσακώνεται με την Αποστολία on camera -γιατί πίσω από την κάμερα ήταν διαφορετικός άνθρωπος- και άλλαξε γνώμη. Ένας άνθρωπος 40 χρονών να στέκεται σε αυτά τα πράγματα, δεν είναι και πολύ αυτής της ηλικίας.

Μου έκανε πολύ καλό όλη αυτή η εμπειρία του Nomads γιατί έμαθα τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για λίγη δημοσιότητα και για λίγα παραπάνω λεφτά πού είναι ικανός να φτάσει.

Ο Γιώργος είχε άλλο πρόσωπο μπροστά στις κάμερες και άλλο πίσω από τις κάμερες

Πίσω από τις κάμερες ήμασταν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, κάναμε πλάκα και μπροστά για κάποιο δικό του λόγο που μας αιτιολόγησε ότι δεν μπορεί να δουλεύει μπροστά στις κάμερες και ότι δεν μπορεί να το ανεχτεί όλο αυτό, εμείς προσπαθούσαμε να δικαιολογήσουμε όλη αυτή την κατάσταση. Δεν μπορώ να μπω σε μια διαδικασία του πως θέλει ο καθένας να διαχειριστεί το προφίλ του, τι θέλει να βγάλει προς τα έξω και πού θέλει να σταθεί. Δεν έχει έρθει ποτέ να κάνει ανοιχτή συζήτηση με ανθρώπους που τον έχουν ενοχλήσει.

Το τι κάνει ο Γιώργος και με ποια προσωπικότητα είναι αυτή την εβδομάδα… Δεν ξέρω τι προσωπικότητα έχει βάλει αυτή την εβδομάδα. Μπορεί αυτή τη βδομάδα να είναι φίλος με την Αποστολία, μπορεί την επόμενη εβδομάδα να θυμηθεί τον Σάκη Τανιμανίδη και να πει πόσο καλά πέρασε τα Χριστούγεννα. Προφανώς και λειτουργεί με στρατηγική από την αρχή του παιχνιδιού, 100 – 0!

Έχω πέσει από τα σύννεφα με τον Αναδιώτη!

Ένας φίλος μου σαν τον Νίκο που με γνωρίζει αρκετά χρόνια και ξέρει ότι μ’ αρέσει ότι έχουμε να το λύνουμε ευθέως εκείνη τη στιγμή που δημιουργείται. Αν ο Νίκος Αναδιώτης περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι, να τον περιμένω κι εγώ. Για μένα αυτό το θέμα έχει κλείσει, δεν θα ήθελα να πω κάτι περαιτέρω. Δεν ξέρω αυτό αν είναι φιλία ή όχι, ας το κρίνει ο ίδιος. Δεν ξέρω πώς να τον κρίνω κι έχω πέσει από τα σύννεφα από όλη αυτή τη συμπεριφορά που έχει απέναντί μου γιατί δεν γνώριζα. Ό,τι γνωρίζατε εσείς απέξω και την απάντηση που έδωσε εκείνη τη στιγμή ο Νίκος, αυτή την απάντηση πήρα κι εγώ. Όταν τον ρώτησα δεν ήθελε να μου απαντήσει, οπότε δεν μπορώ να σας απαντήσω κι εγώ».