Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τι απαντά για το «αισθάνομαι Δούκισσα Νομικού»;

Δημήτρης Αλεξάνδρου

"Είναι σημαντικό να καταλαβαίνουμε εμείς οι ίδιοι που δουλεύουμε, ότι για να γίνει αυτό σωστά πρέπει να δίνει ένα χώρο κι ένα χρόνο σε κάποιον που το ξέρει αυτό καλύτερα από εσένα".

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε στο Breakfast@Star για την ατάκα «αισθάνομαι Δούκισσα Νομικού» που είχε πει στον αέρα στη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και για το αν πρόκειται να παντρευτούν σύντομα με την Ιωάννα Τούνη.

«Ήταν πλάκα πραγματικά, περνάμε καλά. Ήταν το θέμα του τραπεζιού, όντως δεν χωράμε όλοι μαζί και είναι λογικό όταν ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί σωστά να έρχονται οι άνθρωποι που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα θέματα. Είναι επίσης σημαντικό να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι ίδιοι που δουλεύουμε, ότι για να γίνει αυτό σωστά πρέπει να δίνει ένα χώρο κι ένα χρόνο σε κάποιον που το ξέρει αυτό καλύτερα από εσένα», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Τώρα περιμένουμε το μωράκι μας, έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα. Ωραίο είναι σαν συναίσθημα, το περιμένω πώς και πώς. Έχω ένα άγχος αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στο κομμάτι του πατέρα, του συζύγου, γιατί είναι πολύ σημαντικό και τη γυναίκα σου να τη στηρίζεις και μετά το παιδί. Αλλά είναι όλο αυτό αγχωτικό και πρωτόγνωρο, που ό,τι και αν σου πουν δεν υπάρχει τέλεια συνταγή. Ο καιρός είναι αυτός που βλέπεις πώς εξελίσσεται η κατάσταση», διευκρίνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχετικά με το ενδεχόμενο του γάμου.