Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Ιωάννα Τούνη έχει φάει πόλεμο, βρισίδι, κατάρες και είναι πολύ στενάχωρο»

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ξέσπασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την σύντροφο του!

Στην αγαπημένη του, Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε με τρυφερό τρόπο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πρωινό της Δευτέρας στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Θέλω να πω κάτι… Πραγματικά, δεν θέλω να μιλήσω πολύ γιατί θα νομίζουν όλοι ότι το κάνω επειδή είναι η κοπέλα μου και την υπερασπίζομαι. Ένα πράγμα που έχω δει στην Ιωάννα και έχω ερωτευτεί πάρα πολύ είναι ότι όντως είναι πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει πάρα πολύ πόλεμο. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Γιατί είναι φαινόμενο στο Instagram, γιατί έχει βγει κάποια στιγμή ένα βίντεο που την έχει «πεθάνει», έχει «πεθάνει» την οικογένεια της και έχει «πεθάνει» τον οποιοδήποτε» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη Super Κατερίνα.

«Είναι πάρα πολύ στενάχωρος ένας άνθρωπος να τρώει κάθε μέρα πόλεμο και βρισίδι και κατάρες. Γιατί, τι έχει κάνει; Επειδή προσπαθεί και δουλεύει;».

Παράλληλα, βεβαίως, τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο και η υπόλοιπη παρέα της πρωινής εκπομπής μίλησε για τις φωνητικές ικανότητες που έδειξε η Ιωάννα Τούνη στο J2US.