Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είχα περάσει το κατώφλι της κατάθλιψης»

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Για την άγνωστη μάχη με την κατάθλιψη μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όταν βρέθηκε στο εξομολογητήριο του After Dark πλάι στον Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο δε δίστασε να μιλήσει με ειλικρίνεια για την περιπέτεια που βίωσε αντιμετωπίζοντας την κατάθλιψη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής πως «πριν πέντε, έξι χρόνια είχα περάσει το κατώφλι της κατάθλιψης. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την τάση να διαιωνίζουμε την κακή πλευρά και το κακό πράγμα που μας συμβαίνει μες στη μέρα μας. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να πιέζουμε να μιλάμε περισσότερο για τα καλά πράγματα που κάνουμε στους ίδιους μας τους εαυτούς και αυτά που συμβαίνουν γύρω μας».

«Στεκόμαστε στο λάστιχο που έσκασε και πρέπει να μας χαλάσει όλη μας η μέρα επειδή έγινε αυτό» πρόσθεσε το μοντέλο και κριτής του Style Me Up στον Θέμη Γεωργαντά.

«Έχουμε την τάση να μεγαλοποιούμε την άσχημη καστάσταση μας και την άσχημη μας πλευρά. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι μετά από άσχημες καταστάσεις έρχεται πάντοτε μεγαλύτερη ειρήνη και μεγαλύτερη σοφία των πραγμάτων».