Δήμητρα Βαμβακούση: Ενοχλήθηκε με ερώτηση για πιθανή εγκυμοσύνη – «Δεν θα ‘θελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις»

Βαμβακούση Αγγελόπουλος

"Οταν ρωτάνε τέτοια πράγματα σε μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να σκέφτονται αν αυτή η γυναίκα μπορεί ή αν θέλει να κάνει παιδιά", τόνισε το γνωστό μοντέλο.

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Κυριακής 24/9 στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, παρουσία εκατοντάδων διάσημων και μη καλεσμένων. Το ζευγάρι πάντρεψε ο πολύ καλός τους φίλος, Αναστάσιος Ντούγκος.

Αμέσως μετά το πέρας του μυστηρίου, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων που βρέθηκαν στο σημείο για να καλύψουν το ευτυχές γεγονός, με το γνωστό μοντέλο να μην κρύβει την ενόχλησή του για τις ερωτήσεις σχετικά με την πιθανή εγκυμοσύνη της.

«Δεν θα ‘θελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Θα ‘θελα να πω το εξής: όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα σε μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να σκέφτονται αν αυτή η γυναίκα μπορεί ή αν θέλει να κάνει παιδιά», απαντά η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Είναι εντάξει αν της έχει συμβεί; Έχει βοήθεια; Δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της; Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι την κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά», πρόσθεσε αμέσως μετά.

Νωρίτερα σε δηλώσεις της για το νεόνυμφο ζευγάρι, η Ειρήνη Κολιδά ανέφερε: «Να ‘ναι πάντα καλά, με το καλό και το μωράκι τους. Νομίζω ότι είναι πασιφανές, η Δήμητρα έχει κοιλίτσα», ενώ και ο Χάρης Σιανίδης έκανε λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη. Ωστόσο, η Δήμητρα Βαμβακούση αρνήθηκε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τη φήμη.