Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Θεωρούσα ότι αυτά τα κάνουν οι κότες, οι γυναίκες που δεν έχουν πνευματικές ανησυχίες»

Δήμητρα Παπαδοπούλου

"Δεν ήμουν ποτέ political correct και καθώς πρέπει στη ζωή μου" ομολογεί η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη του Κώστα Τσουρού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Μέσα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η αγαπημένη δημιουργός μίλησε από καρδιάς για το κεφάλαιο έρωτας και τις απορρίψεις στις σχέσεις αλλά και την αλλαγή με τα χρόνια στην περιποίηση της εξωτερικής της εμφάνισης.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε πως «έχω ζήσει απορρίψεις στη ζωή μου. Γιατί δεν μου το έχεις; Δεν ήταν συχνό το φαινόμενο να απορριφθώ αλλά, επειδή δεν ήταν συχνό, όταν έγινε… έγραψε! Έπαθα όλα τα κλασικά. Παίρνεις τηλέφωνο τους φίλους σου, λες «παιδιά, ώπα, εδώ έχουμε θέμα», τρέχουν οι φίλοι σου, αρχίζουν τα τσιγάρα, καπνίζεις ένα πακέτο, νομίζεις ότι θα βγάλεις άκρη, λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Άλλος λέει «φτυσ’ τον», άλλος λέει «κυνήγησε τον», άλλος λέει «μήπως εννοούσε το άλλο όταν έλεγε εκείνο» και γίνεται όλος αυτός ο λαβύρινθος ο εγκεφαλικός».

«Στο τέλος καταλήγεις ότι θα γίνει πάλι κάτι που ούτε καν το είχες σχεδιάσει και το είχες προβλέψει. Κάτι δηλαδή που η ζωή θα στο φέρει και θα είναι εντελώς διαφορετικό. Με αυτή την έννοια αν εννοούμε πως έπεσα στα πατώματα, ναι, «παιδιά ελάτε έχουμε θέμα». Το καλό όμως με μένα, ένα δωράκι που νομίζω πως έχω από τον Θεό, ήταν ότι μπορούσα να γελάω με αυτά που γίνονταν. Μπορούσα δηλαδή παράλληλα να το κανιβαλίσω αυτό το κομμάτι».

«Δεν ήμουν ποτέ political correct και καθώς πρέπει στη ζωή μου. Δεν ήμουν και δεν ξέρω αν είμαι, αν και έχω γίνει πολύ καθώς πρέπει. Κατ’ αρχήν έπαθα… γυναίκα, βαφόμουν δυο ώρες πριν έρθω και έκανα πάλι τη μπούκλα. Αυτά δεν υπήρχαν ποτέ γιατί ντρεπόμουν. Θεωρούσα ότι αυτά τα κάνουν οι κότες, οι γυναίκες που δεν έχουν πνευματικές ανησυχίες . Έτσι εκπαιδεύτηκα, ήταν η εποχή των Εξαρχείων και των διανοούμενων που ψαχνόμασταν οπότε δεν ήταν επιτρεπτό να πεις πως τι θα βάλεις και πως θα κάνεις το μαλλί. Δεν υπήρχαν αυτά, δεν έπαιζαν στο περιβάλλον που εγώ κινήθηκα» συμπλήρωσε, επίσης, η Δήμητρα Παπαδοπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.