Δήμητρα Παπαδοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη: «Μαλ…ες κάνεις εσύ, μαλ…ες κάνω εγώ! Τα μάτια σου είναι αποβλακωτικά»!

Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν εκρηκτική, αποκαλυπτική, ανατρεπτική! Δείτε τα καλύτερα αποσπάσματα!

Την ημέρα των ερωτευμένων επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη για να κάνει την πιο μη συμβατική συνέντευξη της σεζόν. Η μοναδική Δήμητρα Παπαδοπούλου ανέτρεψε συχνά κατά τη διάρκεια της κουβέντας τα δεδομένα, κάνοντας την Ελένη να εξομολογηθεί η ίδια για πτυχές της ζωής της. Η συζήτηση είχε βέβαια και εκρηκτικά σημεία, ενώ το πλέον σίγουρο είναι ότι οι τηλεθεατές απόλαυσαν τον τηλεοπτικό τους διάλογο.

«Είμαστε άλλες περιπτώσεις ανθρώπων. Έχουμε κάνει εντελώς διαφορετικές επίλογές, η καθεμία με τον σεβασμό που της αξίζει. Δεν είναι ότι μαλ…ες κάνεις εσύ, μαλ…ες κάνω εγώ! Όχι!», ήταν από τις πρώτες φράσεις της ηθοποιού που έκαναν την παρουσιάστρια να καταλάβει ότι η σημερινή συνέντευξη θα ήταν διαφορετική.

«Τι όμορφα μάτια έχεις! Μπορώ να καταλάβω έναν άντρα που μπορεί να σε κοιτάει και να αποβλακώνεται. Είναι αποβλακωτικά τα μάτια σου!», αιφνιδίασε η Δήμητρα την Ελένη.

Από τις ατάκες που έμεινα επίσης, ήταν: «Νομίζεις ότι μπορώ να απαντήσω; Εγώ λέω πότε να περάσει η ώρα! … Θα έπρεπε να κοιμάμαι αν σεβόμουν τον εαυτό μου»…

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Η τηλεόραση θέλει Αλβανούς, δεν θέλει ανθρώπους»!

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ξερνάω με τους γκλαμουράτους»

Δ. Παπαδοπούλου: «Με το που μπήκα είδα ένα κώ…»!