Δήμητρα Παπαδήμα για Σεργιανόπουλο: «Είχα δει τα “σκοτάδια” του, το φανταζόμουν ότι μπορεί να έχει τραγικό τέλος»

Δήμητρα Παπαδήμα

«Εγώ δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να έχει αυτό το τραγικό τέλος», λέει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσαν ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα. Οι δυο τους μίλησαν, μεταξύ άλλων, και για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Τσακωνόμαστε συνέχεια με τη Δήμητρα, αλλά το ξεπερνάμε. Δεν μπορώ την ευκολία και την ξεπέτα στη δουλειά. Η Δήμητρα είναι αγρίμι. Με τη Δήμητρα έχουμε τις κοινές μας ώρες, αλλά και τον προσωπικό μας χώρο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Δήμητρα είναι πιπεράτος άνθρωπος, είναι απρόβλεπτη. Τη ζήλευα τη Δήμητρα», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Η Δήμητρα Παπαδήμα είπε από την πλευρά της: «Ήθελα να γίνω μοναχή, θα ήμουν στο κελί μου και θα είχα επαφή με το μέσα μου. Δεν είχα ξαναδεί κορμί σαν του Γιάννη και είχα δει πολλούς άντρες. Τον είχα δει στο θέατρο και έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα. Στον Γιάννη με τράβηξε η αντρική βλακεία του. Ένας σούπερ άντρας, μια κορμάρα και το μυαλό του… σαν μωρό. Τρελάθηκα! Αυτό θέλουμε οι γυναίκες».

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Ήταν εξαιρετικό παιδί ο Νίκος, είχα δει τα “σκοτάδια” του. Ήταν εμφανές αυτό, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα είχε αυτό το τραγικό τέλος. Η ποιότητα του Νίκου ήταν τέτοια που δεν την έχει κανείς από τους σημερινούς ζώντες, ήταν εξαιρετικό παιδί».

Η Δήμητρα Παπαδήμα τόνισε: «Τα είχα δει τα “σκοτάδια” του Νίκου. Εγώ το φανταζόμουν ότι μπορεί να έχει τραγικό τέλος».