Δήμητρα Παπαδήμα για Ρουβά: «Απέχει πολύ να βραβευτεί κάποιος για ιδιότητα που δεν έχει…»

«Ποιος σου είπε ότι εμείς δεν κάνουμε ατελείωτες πρόβες;»

Η ίδια εκτός από ηθοποιός είναι και συγγραφέας, ωστόσο θεωρεί ότι η πρώτη είναι η ιδιότητά της. Η Δήμητρα Παπαδήμα καλεσμένη σήμερα το μεσημέρι στον Θανάση Πάτρα είπε τη δική της άποψη σχετικά με το θέμα που προέκυψε με αφορμή τη βράβευση του Σάκη Ρουβά για τη θεατρική του ερμηνεία.

«Κάποια στιγμή μπορεί να γίνει και αυτό, αλλά απέχει πολύ να βραβευτεί για αυτό το κάτι, για αυτή την ιδιότητα που δεν έχει. Το να κάνει αυτή τη δουλειά, να την κάνει. Να κάνει αυτή τη δουλειά, να την κάνει, το κάτι άλλο από αυτό που δεν το έχει σπουδάσει, που δεν έχει ασχοληθεί, αλλά να πάρει και βραβείο για αυτό… Εγώ δεν είμαι ούτε ο κύριος Ρουβάς με την επιτυχία του, ούτε η κυρία Διαβάτη με την πορεία της, αλλά να βραβευτεί για αυτό… είναι κάπως. Δηλαδή δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη ένας που είπε θα πάω να παίξω και θα χτυπηθώ σκληρά, θα δώσω όλο μου τον εαυτό, θα κάνω ατελειωτες πρόβες… Ποιος σου είπε ότι εμείς δεν κάνουμε ατελείωτες πρόβες; Ή η Χρυσούλα Διαβάτη. Και παίρνει βραβείο στην Επίδαυρο… Δεν πείθει. Δεν την είδα την παράσταση και δεν έχω άποψη αλλα δεν πείθει. Δηλαδή όλοι «χτυπιώμαστε» για να είμαστε καλοί.

Όσο για το αν αντίστοιχα έκανε εκείνη επιτυχία στο τραγούδι, η ηθοποιός απάντησε: «Αλλο να έκανα κάτι για την πλάκα μου και να πηγαίναν να με αγοράσουνε επειδή έγινα τραγουδίστρια κι άλλο να μας δώσουν ένα βραβείο γιατί πήγε η κόρη μου και έπαιξε στην Επίδαυρο στην πρώτη της εμφάνιση και πήρε βραβείο.»

Δείτε όλα όσα είπε για τον Σάκη Ρουβά και τη Χρυσούλα Διαβάτη:
//www.youtube.com/embed/F9vFl6rAFPo