Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω χάσει πάρα πολλές δουλειές εξαιτίας εκβιασμών»

Δήμητρα Παπαδήμα

«Το πιο βαρύ ήταν στα 17 μου, σε άλλο χώρο, όπου κατέληξα στο νοσοκομείο με κρίση πανικού. Πλέον άρχισαν να μιλάνε και άνθρωποι από άλλους χώρους, και αυτό είναι θετικό», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες της καραντίνας, στη σχέση της με το σύντροφό της Γιάννη Μποσταντζόγλου, στο ελληνικό #MeToo, αλλά και στα όσα άσχημα έχει βιώσει η ίδια στο χώρο του θεάματος.

«Στην καραντίνα εγώ ήμουν κλεισμένη στο σπίτι. Ο Γιάννης ήταν πιο… ότι γίνει! Η καραντίνα μας μελαγχόλησε, δεν μας έφερε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Όταν μετά από 30 χρόνια και μετά από λίμνες, ωκεανούς και φουρτούνες εξακολουθείς να είσαι μαζί με τον άλλον, σημαίνει ότι είστε κοντά πια. Ούτε κατά διάνοια σκέφτηκα ποτέ οριστικό χωρισμό από τον σύντροφό μου. Όλα τα φρούτα έχουν την ίδια γεύση πια. Δεν θέλουμε να παντρευτούμε. Μπορεί να έχουμε παντρευτεί και να μην το ξέρετε», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

Η Δήμητρα Παπαδήμα συνέχισε: «Ο ερχομός της κόρης μας άλλαξε τη ζωή μας. Θήλασα δύο ολόκληρα χρόνια, πήγα να πεθάνω από αδυναμία. Όταν μια γυναίκα αφοσιώνεται στο παιδί της όπως οφείλει, αλλάζει η σχέση του ζευγαριού. Όχι όμως προς το κακό. Με ενόχλησε όταν η κόρη μου αποφάσισε να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, επειδή ήταν μαθήτρια του 19. Η κόρη μου θα μπορούσε να γίνει γιατρός, όταν όμως κάποιος είναι καλλιτέχνης δεν μπορείς να τον αλλάξεις».

«Ήμουν κοριτσάκι όταν πέρασα από οντισιόν για να γίνω παρουσιάστρια στο MEGA. Από τότε επικρατούσε όμως το μέσον και ενώ ήμουν καλύτερη όπως έλεγαν, δεν πήρα απάντηση. Έστειλα τότε γράμμα στο διευθυντή του καναλιού και του είπα ότι ζητάνε άλλα πράγματα από εμένα, και δεν με πήρανε. Αργότερα μου έστειλε ο ίδιος μήνυμα και μου είπε “Δήμητρά μου, από τότε ήσουν αντράκι”», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Την ηλικία μου τη λέω τόσες φορές που ο κόσμος θα βαρεθεί να την ακούει. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι αυτής της ηλικίας. Κάνω μπότοξ όποτε χρειάζεται. Αισθητική επέμβαση δε θα έκανα. Ο Γιάννης δε με ζηλεύει πλέον. Με θαυμάζει και τον θαυμάζω, για τον χαρακτήρα και την αξιοπρέπειά μας σε αυτό τον δύσκολο χώρο», συμπλήρωσε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα.

Μιλώντας για το ελληνικό #MeToo και τα όσα άσχημα ήρθαν στο φως για το χώρο του θεάματος, η Δήμητρα Παπαδήμα είπε ότι «το χειρότερο συμβάν που βίωσα εντός θεάτρου ήταν το τελευταίο, πριν περίπου 4-5 χρόνια. Πάνω στη σκηνή έγινε ό,τι έγινε. Δεν αποκάλυψα τότε στο σύντροφό μου το συμβάν, γιατί φοβήθηκα. Αργότερα του το είπα. Κάποια στιγμή σκέφτεσαι “Μήπως έδωσα εγώ το θάρρος να μου φερθεί έτσι;”. Έχω χάσει πάρα πολλές δουλειές εξαιτίας εκβιασμών. Το πιο βαρύ ήταν στα 17 μου, σε άλλο χώρο, όπου κατέληξα στο νοσοκομείο με κρίση πανικού. Πλέον άρχισαν να μιλάνε και άνθρωποι από άλλους χώρους, και αυτό είναι θετικό».