Δήμητρα Παπαδήμα: «Αυτό το κακομοίρικο που από το μόντελινγκ πήγε στο θέατρο…»

Δήμητρα Παπαδήμα

«Ξέρω άνθρωπο που του είπαν να παίξει Άμλετ και είπε “όχι, δεν είμαι έτοιμος” ποιος το κάνει αυτό;».

Στο Πρωινό έδωσαν κοινή συνέντευξη η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, οι οποίοι αναφέρθηκαν και σε αυτούς που μπαίνουν στο θέατρο χωρίς να έχουν την απαραίτητη γνώση για να το κάνουν.

«Από την εφορία δεν μπορώ να αποδεσμευτώ, από τον Γιάννη και το γάμο μπορώ. Έγιναν δύο σειρές τώρα που έχουν ελληνικό στοιχείο, δεν είναι ξενόφερτες. Αυτό το κακομοίρικο που από το μόντελινγκ πήγε στο θέατρο, φταίει αυτός που την πήρε», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Η μεταξύ μας συνεργασία είναι ώρες ώρες δύσκολη. Οι παραγωγοί χώνουν τα λεφτά τους σε αμερικανιές, σε ηλιθιότητες και αντιγραφές. Κάνε κάτι δικό σου, ελληνικό και ας πάει άπατο. Κάνεις ένα Survivor και πάει 70% και τον άλλον χρόνο επιμένουν. Αφού το βλέπεις ότι δεν αφορά κανέναν. Ευκαιρίες να δίνονται, “σπρωξίματα” ειδικά να μη δίνονται. Άμα βλέπεις έναν ταλαντούχο άνθρωπο, να τον πάρεις, θα υποκλιθώ.

Αλλά όταν βλέπεις απλώς ωραία παιδιά που παίρνουν σειρά με ανομολόγητες σχέσεις, μπαίνουν μόνο τέτοιοι και δεν μπαίνουν εκπαιδευμένοι άνθρωποι στη δουλειά. Όταν πηγαίνουν στη σχολή δεν κοιτάνε να τους ξεστραβώσουν, κοιτάνε να παίρνουν τα δίδακτρα. Ξέρω άνθρωπο που του είπαν να παίξει Άμλετ και είπε “όχι, δεν είμαι έτοιμος” ποιος το κάνει αυτό; Στην κοπελίτσα είπαν να παίξει Ίψεν και λέει άντε, να τον παίξω», είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.