Δήμητρα Ματσούκα: Τι απάντησε στο ενδεχόμενο να αλλάξει το επώνυμό της μετά τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη;

Δήμητρα Ματσούκα

"Μπορούμε να σας λέμε κυρία Κόκκαλη από 'δω και στο εξής;", ρώτησε η ρεπόρτερ τη γνωστή ηθοποιό, μία εβδομάδα μετά τον γάμο της.

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους διανύουν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, οι οποίοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από μία εβδομάδα. Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον θεού και ανθρώπων, μετά από εφτά χρόνια κοινής πορείας.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 60. Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, όπου τελέστηκε ο γάμος του ζευγαριού, βρίσκεται κοντά στην Ακρόπολη, λίγο πιο κάτω από τα Αναφιώτικα και χρονολογείται τον 11ο μ.Χ. αιώνα.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά η Δήμητρα Ματσούκα είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής της παράστασης:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, εύχομαι και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη. Έτσι απλά το ήθελα και έτσι απλά έγινε. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου».

Τη γνωστή ηθοποιό εντόπισε η ρεπόρτερ Μένια Κούκου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, επιστρέφοντας από ένα σύντομο ταξίδι της στις Βρυξέλλες, όπου τη ρώτησε εάν θα επιλέξει να κρατήσει το όνομα του συζύγου της.

«Σας ευχαριστώ πολύ, να ‘στε καλά. Θα με λέτε όπως με ξέρετε», αρκέστηκε να δηλώσει στην κάμερα του Super Κατερίνα η Δήμητρα Ματσούκα.