Δήμητρα Λημνιού: «Ανακοίνωσα ότι τα παρατάω όλα για να γίνω ηθοποιός και είχαμε δράματα στο σπίτι»

Δήμητρα Λημνιού

"Πήγα στη Νομική για το χατίρι των γονιών μου, η γνωστή ελληνική νοοτροπία στην οποία υπέκυψα και γω στην αρχή" παραδέχθηκε η Δήμητρα Λημνιού.

Την Δήμητρα Λημνιού υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show και στο νέο επεισόδιο της εκπομπής που είδαμε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Η εντυπωσιακή ηθοποιός, που συμμετείχε αυτή τη σεζόν στην «Παραλία» της ΕΡΤ, μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική αφού πρώτα είχε ολοκληρώσει τις σπουδές στη νομική.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Λημνιού εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή πως «είμαι πατριωτάκι από τον Βορρά, από το Άδενδρο Θεσσαλονίκης. Η Δήμητρα εκεί μεγαλώνει, περνάει όλα τα παιδικά της χρόνια εκεί και φεύγει πια για τη Θεσσαλονίκη όταν περνάει στη νομική σχολή».

«Ξέρεις, εμένα μ’ αρέσουν αυτές οι ιστορίες. Πως η ιστορία μιας γυναίκας που πήγε για δικηγόρος ή για εισαγγελέας ή για πρόεδρος, δεν ξέρω αν ήθελες να ασχοληθείς με κάτι άλλο, καταλήγει να κάνει το επάγγελμα της ηθοποιού» υπογράμμισε τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να τοποθετηθεί η καλεσμένη του, με χαμόγελο, ως εξής. «Ναι, βέβαια για τίποτα απ’ όλα δεν πήγα στη νομική. Πήγα για το χατίρι των γονιών μου, η γνωστή ελληνική νοοτροπία στην οποία υπέκυψα και γω στην αρχή».

«Μετά πηγαίνοντας στη σχολή, λέω «εντάξει, τελειώσαμε τη σχολή αλλά τώρα τι; Αυτό θα κάνουμε;». Όχι, κάνω λοιπόν μια στροφή. Έκανα την άσκηση μου και ταυτόχρονα σπούδαζα στη σχολή της υποκριτικής».

«Με υπογλώσσια στον μπαμπά! Το είπα, δεν τα κρατάω κιόλας, δεν τα κρύβω. Όχι, το είπα, το ανακοίνωσα. Μάλιστα ανακοίνωσα πως «τα παρατάω όλα, φεύγω, πάω Αθήνα να γίνω ηθοποιός» και μετά είχαμε κάποια δράματα στο σπίτι. Τα γνωστά αλλά εντάξει, ναι» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Δήμητρα Λημνιού στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου.