Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Μετά τον Ανδρέα, ό,τι προσπάθεια και να έκανα…»

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

"Μετά από κάποιες δυσάρεστες προσπάθειες προτίμησα να μείνω μόνη μου".

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μίλησε στο Πρωινό για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον θάνατό του…

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν πέρα πάσης φαντασίας ότι θα γινόμουν γυναίκα του Ανδρέα. Ήταν ένας έρωτας συναρπαστικός και δεν με ενδιέφερε το πού θα πήγαινε. Είδα τον εαυτό μου σε άσχημα πρωτοσέλιδα. Τότε δεν είχε βγει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων. Με μεταχειρίστηκαν με αισχρό τρόπο. Ο Ανδρέας είχε μια γραμμή: Δεν κάνεις ποτέ μήνυση στον Τύπο. Ήταν φορές που ήθελα να κινηθώ νομικά αλλά μου έλεγε άστο, αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Το μετά ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ήταν πολύ ψηλά ο πήχης που είχα ανεβάσει εκείνη την εποχή και μετά πέφτεις… Το πιο δύσκολο είναι να μένεις μόνος σου. Η επιλεκτική μοναξιά μου -γιατί το επέλεξα- δεν είναι και ό,τι ευτυχέστερο. Ό,τι προσπάθεια και να έκανα, υπήρχε μέτρο σύγκρισης. Μετά από κάποιες δυσάρεστες προσπάθειες προτίμησα να μείνω μόνη μου.

Για μένα τίποτα δεν ήταν εύκολο, ήρθαν απανωτά ένα σωρό προβλήματα, διώξεις, κυνηγητό, λασπολογία… Ζω κι εγώ όπως πολλοί άνθρωποι σήμερα με τα ελάχιστα που παίρνουν. Έχω μάθει και προσαρμόζομαι σε αυτό.

Με την οικογένεια Παπανδρέου δεν έχω καμία σχέση».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…