Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Έγραφαν ψέματα, ότι τρέχω σε μάγισσες και χαρτορίχτρες»

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

«Εγώ κουβάλησα ένα τεράστιο βάρος, το να ζεις με έναν τέτοιο ηγέτη δεν είναι απλή ιστορία», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Στον αέρα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” βγήκε σήμερα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις επιθέσεις που δεχόταν, ειδικά μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Η δική μου περίπτωση ήταν μια περίπτωση που ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους. Θέλησαν να χτυπήσουν τον Ανδρέα και στη συνέχεια ήθελα να χτυπήσουν και να εξαφανίσουν τον παπανδρεϊσμό, εντασσόταν μέσα σε ένα πολιτικό σχέδιο. Οπότε λοιπόν, είχαν επιταχθεί διάφοροι κονδυλοφόροι  στο να εξαφανίσουν ότι μπορούσαν να εξαφανίσουν», είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου συμπλήρωσε: «Η παρουσία μου και μόνο είχε να κάνει αυτόματα, στη συνείδηση του κόσμου… Ανδρέας Δήμητρα. Δυστυχώς για μένα είχα ίσως τη μοναδική περίπτωση να κουβαλήσω στις πλάτες μου 25 χρόνια τώρα τον παπανδρεϊσμό και αυτό πιστέψτε με έγινε μέσα από τον εαυτό μου, χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς κανένα στήριγμα από τον Τύπο. Ήταν μια δύσκολη κι επώδυνη διαδικασία να παλέψεις με όλους, αλλά έγινε».

«Γράφονταν διάφορες ιστορίες ότι εγώ τρέχω σε μάγισσες και χαρτορίχτρες και όλα αυτά τα ψέματα που ακουγόντουσαν… Εγώ κουβάλησα ένα τεράστιο βάρος, το να ζεις με έναν τέτοιο ηγέτη δεν είναι απλή ιστορία», πρόσθεσε επίσης η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.