Δήμητρα Κατσαφάδου: «Με το σπαθί μου τα έχω καταφέρει όλα και δεν έχω ανάγκη κανέναν»

Δήμητρα Κατσαφάδου

Η Δήμητρα Κατσαφάδου παραχώρησε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και τον Γιώργο Πασπαράκη.

Όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Κατσαφάδου αυτό το διάστημα η ζωή της είναι «μοναξιασμένη» καθώς όπως είπε, στην προσπάθειά της να αναλύσει την ψυχολογία της ύλης «συνειδητοποίησε ότι πρέπει να αναλύσω και την ψυχολογία της συντροφικότητας».

«Με έχει απορροφήσει η δουλειά μου και στη ζωή μου νιώθω μοναξιά» πρόσθεσε. Αναφορικά με τα παιδικά της χρόνια, δήλωσε ότι στο σχολείο δέχθηκε bullying επειδή διάβαζε πολύ και ξέχναγε να βγάλει τα ρούχα που φορούσε.

«Το πατρικό μου όνομα είναι Μαλακοδήμου. Και στο σχολείο με πείραζαν για αυτό» συμπλήρωσε. Στο Γύθειο, τον τόπο καταγωγή της, κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρει. «Οι άνθρωποι είναι σκληροί με τους άλλους. Με το σπαθί μου τα έχω καταφέρει όλα και δεν έχω ανάγκη κανέναν».

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε στην θερμοχωρητικότητα. «Υπάρχει» λέει, «ένας μοναδικός δρόμος που επικοινωνεί αποκλειστικά με την θερωμοχωρητικότητά μας». Σύμφωνα με την ίδια, θερμοχωρητικότητα σημαίνει ότι «όσα κομμάτια μπορείς να ενώσεις δεν θα σου φτάσει μια στιγμή για να με νιώσεις».

Σε ότι αφορά στον τομέα των αντρών, θεωρεί ότι δεν στάθηκε τυχερή. «Ένας άντρας θέλω να αγαπά τα σκυλιά, να έχει μεγάλη θερμοχωρητικότητα και ωραία δάχτυλα» πρόσθεσε. Τέλος, δήλωσε ότι είναι φοβερά συγκεντρωτική και εργασιομανής και ότι δεν νιώθει καθόλου influencer.